Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hirmuinen hampaidennarskuttelija on syntynyt!!!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tyttömme (kohta 7kk) sai juuri ensimmäisen parin hampailleen ykäöikeneen - ja nyt narskutellaan ylä- ja alahammasta yhteen ihan jatkuvasti. Kauhea rouhina kuuluu metrien päähän, kun tyttö mietteliäänä kuuntelee tätä uutta ääntä, joka suusta syntyy...Toivottavasti on vain väliaikaista, muuten ei pikkuhampaasta ole pian paljoa jäljellä :(

Kommentit (11)

Kamala on ääni mikä lähtee kun oikein innostuu=)Tosin mä en viellä tarkastanut löytyykö meiltä kätkettyä kaiutinta, täytyy lähteä etsimään....jos vaikka anoppi on käynny kylässä;)

Kääk! Jos ei narskuttelu jossain vaiheessa lopu, niin eipä tarvinne maitohampaiden putoamista odotella (kun on kaluttu juuriaan myöten....).On kyllä tosi ilkeä ääni kuunnella, kun kuulostaa siltä, että hampaanpalaset vaan lentelevät, kun tyttö jäystää!Kielellä naksuttelua ei meillä olekaan vielä tullut, saa nähdä, huomaako tuota taitoa lainkaan :)

Hauska on kuulla, miten kaikki vauvat tuntuvat kehittelevän kaikesta vastaantulevasta uudesta oppimastaan asiasta jonkun hauskuuden itselleen. Nyt on tämä narskuttelu, vähän aikaa sitten alkoi pään pyörittely, sitä ennen oli päristely... Mitähän seuraavaksi? :)

Mutta jos nyt kuitenkin on niin, ettei kaiutinta löydy (?!), narskuttelu menee varmaankin pian ohi. Siskoni tyttö narskutteli kovasti aikoinaan ja se kuulosti kyllä aika kauheelta. Kuitenkin aika pian narskuttelu loppui, kun tais uutuuden viehätys poistua. Nyt odottelen, että narskutellaanko kohta meilläkin, tyttö 6 kk ja hampaita pukkaa : )

lievä epileptinen kohtaus ns. tic-oireisto.Jos sinusta tuntuu, että lapsen vuoteen luota kuuluu liiallista ääntä, saattaa kyseessä olla myös tänä vuonna yleistynyt häirintäkeino, jossa sijoitetaan pienehkö kaiutin huoneistoon aiheuttamaan asiaankuulumattomia ääniä.

Tätä epäiltäessä on syytä kääntyä poliisin puoleen.Se kaiutinjuttu voi olla totta! Käypä ehdottomasti tarkistamassa! Ja tosiaan, soita poliisille, jos siltä kaiutin löytyy. Todennäköistä on, että ei tavitse soittaa kuitenkaan...

mutta kovasti narskutteleva tyttö kyllä. Narskuttelu alkoi heti kun alahampaiden lisäksi alkoi ensimmäinen ylähammas pilkistää. Uskon, että se menee pian ohi, kuten muutkin uudet opitut temput, esim. alahuulen imeminen ;p.

Tyttö 9kk on narskutellut kohta 3kk siis siitä asti kun ala- ja ylähampaat ilmeistyivät...kauhealta kuulostaa mut toivottavasti ohi menevää!!

Meillä myös päristellään ja naksutetaan kieltä..jossain vaiheessa oli myös kielen näyttäminen mutta meni ohi kun oppi lisää uusia asioita!!!

En voi laittaa valoja päälle ja tutkia nurkkia ja sängynalusia! Meillä kaiuttimen tuoja ei olisi anoppi vaan käly ;-DTyttö on 11 kk ja pari viikkoa sitten tuli alahampaille parit ja heti lakoi narskuttelu! Sitä ennen oli jatkuvaa kielen naksuttelua kitalakea vasten, sitä ennen päristiin, ja aikaisemmin imettiin varpaita kaikissa asennoissa.Aina jotain veikeetä :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat