Seuraa 

Hei!Pyydän nyt teidän apuanne, kun en keksi tilanteeseen ratkaisua. Ero on väistämätön ja lapset kaipaavat isää. miten lapsille voisi kertoa avioerosta? Lapset 3v ja 2v. Onko kellään tietoa, onko aiheesta esim. satukirjaa jota voisi käyttää apuna? Kaikki neuvot ovat nyt tarpeen. Tuon ikäiset kun eivät vielä ymmärrä mikä on avioero, miksi äiti itkee ja mihin isi oikein on hävinnyt. Satukirjaan olisi helppo ehkä samaistua ja asiasta keskustella satukirjan sanoin.Kiitos jo etukäteen!Surullinen, öhkömönkijäinen

Kommentit (4)

Kyllä aiheesta satukirjoja löytyy.viime vuosina on mielestäni ilmestynyt useampikin mutta itselläni ei ole kirjojen nimistä tietoa mutta luulenpa että kirjakaupasta osaavat auttaa sinua.

Voimia ja jaksamista sinulle!!!

Itsekkin erosin alkusyksystä... ja samanikäiset lapset meilläkin!

Itse en tajunnut edes hakea mitään kirjaa avuksi, mutta koitin parhaani mukaan selvittää asiaa mahdollisimman " pehmeästi" .Meillä asiaa ehkä lievensi se, että exäni oli ollut koko kesän reissuhommissa ympäri suomen! Koitimme molemmat painottaa lapsille sitä että rakastamme heitä ja haluamme elää heidän kanssaan mutta emme keskenämme, ja että isi muuttaa tuohon lähelle omaan kotiin jossa lapset saavat viettää aikaa isän kanssa ja vanhassa kodissa äidin kanssa jne...En tiedä onko meillä toimittu oikein vai väärin, mutta ainakin tämä on mennyt suht hyvin!!! En kuitenkaan viitsinyt noin pienille lähteä asiaa sen kummemmin " dramatisoimaan" , ajattelin että avioeroasiat taitavat olla hieman vaikeita käsittää noin pienillä...Voimia sinulle kovasti, eihän nämä ole helppoja juttuja, mutta meillä ainakin parempi näin!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

esim. Helsingin yliopiston kirjaston Fennica-tietokannasta, joka sisältää kaikki suomeksi julkaistut. Hae asiasanalla avioero vaikka viimeiset 10 vuotta.Pääkaupunkiseudulla loistava on HelMet- kirjastotietokanta. Sieltä näet myös missä krijastoissa k.o. teosta on saatavilla ja voit tehdä varauksen/tilauksen.Olen tosi pahoillani puolestanne ja uskon että on rankkaa kohdata kaiken keskellä vielä lastenkin hämmennys. Voimia!

Siellä osaavat yleensä aika hyvin neuvoa, ovat ainakin oman kokemukseni mukaan tosi hyvin perillä tollasista " miten kerron lapselle?" -jutuista. Toivottavasti sieltä löytyy apua teille!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat