Seuraa 


Meidän neidin ensimmäiset pari viikkoa menivät ihanasti, vauva nukkui ja söi hyvin, sekä öisin että päivisin. Nyt on viimeiset kolme yötä olleet aivan katastrofaalisia; neiti ährää ja kitisee läpi yön, vaatii lisää maitoa vaikka on vasta hetki sitten syönyt jne.... :-/ Lisäksi neitokainen vielä tuppaa valvomaan keskellä yötä monta tuntia *huoh* Ei siinä muuten mitään, mutta kun pitäisi aamulla olla herätä virkeänä esikoisen (2v) kanssa! Nyt on tosiaan useampi yö nukuttu n. 2h unilla.... :-(



Osaksi tytön masuvaivat varmaan johtuvat siitä että vauva syö niin tiuhaan yöllä/illalla, mutta kun hän myös pulauttelee kovasti öisin niin en osaa olla antamatta rintaa hänelle, siinä " pelossa" että reppanalla onkin oikeasti tosi kova nälkä pulauttelun jäljiltä.



Tänään aloitin Disflatyl-tipat, mutta ne ei muistaakseni esikoisellakaan hirveästi auttaneet (Cuplaton auttoi vielä vähemmän). Mikäs tämä Rela Drops on, täällä olen nähnyt siitä puhuttavan? Voisiko joku ystävällinen informoida? Se siis lienee jotain maitohappobakteeria?! Miten käytetään jne..? Kiitollisena otan tiedot vastaan.



Ja mistä kummasta oikeasti johtuu, että ilmavaivat pahenevat juuri yöksi? Päivisin tyttö nukkuu hyvin, mutta öisin sitten alkaa tämä ähertäminen ja kitinä.. ei onneksi sentään huuda kurkku suorana kuten isoveljensä aikoinaan, mutta sen verran mekkaloi kuitenkin että täytyy pystyasennossa hyssytellä ettei isoveli (ja työssä käyvä isi) herää.



Onko muilla samanikäisillä lokavauvoilla vastaavaa?



Väsynyt Emppu ja prinsessa 16pv

Kommentit (2)

ikävää että neitokainen kärsii masuvaivoista!yleensähän ne tuppaa juuri parin viikon iässä alkamaan..ootko aloittanut devitol-tipat?nehän saattaa herkän masun päälle käydä?vaihtoehtona olisi jekovit-tipat,joiden pitäisi ärsyttää vähemmän.(niinkuin varmaan tiesitkin.)

meilläkin kyllä on masuvaivaa,ja valittelin juuri tuolla meitin pinossa että ei tässä yhtään viisaampia olla vaikka neljännellä kierroksella mennään.. :/eli samaa pohdin minäkin kun syödään ja pulautellaan ja taas syödään jne.onneksi yöt on vielä mennyt ok..

ite oon välillä tarjonnut tutteliakin ennen yötä,jos kirppu on tissitellyt tosi tiuhaan illan mittaan,eikä tunnu rauhottuvan eikä maitoa tunnu enää tulevan.no se kyllä toimi eilen illalla,mutta loppujen lopuks ne tuttelit tuli kyllä uloskin..

kokemusta mulla ei ole kuin cuplaton tipoista,eikä ne meillä tuntunut auttavan esikoisella.

toivottavasti tilanne pian rauhottuu!päivä kerrallaan tässä mennään silmät ristissä meilläkin.. ;)



voimahalauksin:k-k kera kirppunsa


Juu, ei tässä näköjään oo yhtään sen viisaampi kuin esikoisenkaan kohdalla.. yhtä suurta kysymysmerkkiä ollaan edellen ;)

Onneksi meille äideille on suotu jotain ylimääräistä energiaa, jolla jaksa sinnitellä läpi päivän, vaiika yöunet jäävätkin vähiin.



Onneksi tää joskus helpottaa. Toivon vaan ettei mene yhtä pitkään kuin esikoisella (2v), joka ei vieläKÄÄN nuku kunnolla :-/ Siis hän heräilee edelleenkin, milloin mistäkin syystä. Great.



Mutta jaksamisia myös sinne :) Palaillaan ja mikä parasta, nyt jännätään mikä ' paavo' on miehiään :D (tai naisiaan)!!



Emppu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat