Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kaikki äidit joilla teiniikäisiä laspia. Valvokaa pliis mitä ne netissä tekee edes jollain tasolla.

Tehtiin testi ja laitettiin suomi24 treffeihin 16 vuotiaan virtuaali-ilmoitus (siis ihan feikki) ja ei aikaakaan kun se oli aivan täynnä viestejä. Vanhin taisi olla 60 äijä joka halusi leikkiä isä-tytär alistamis leikkejä. Aivan kamalaa tekstiä. Asiasta kirjoitettiin Turun-sanomien yleisönosastolle mutta se ei riitä.

Järkytys oli suuri miten paljon pedofiilejä ja ahdistelijoita tuolla sivuilla liikkuu. Jutut ei mitään asiallisia todellakaan vaan äärimmäisen raakoja ja olivat moni heti valmiita hakemaan tytön kyytiinsä. Osan kanssa sovimme tapaamisia ja he tosiaan paikalle ilmestyivät. Irstaita vanhoja pappoja. suurin osa itse isiä ja perheellisiä. YÖK!!!

Varmaan kaikkien tiedossa jo ennestään tämä asia mutta ne jotka olisivat nähneet juttujen laadun olisivat takuulla järkyttyneet.

Pitääkö tosiaan jotakin hirveää tapahtua että tuollaisia paikkoja aletaan valvoa kunnolla.

Otimme yhteyttä suomi24 ylläpitoon ja toivoimme että ikärajaa nostettaisiin 18.

Ei tietenkään välttämättä auta mutta kuitenkin jotain.

Ei ole ihme että suomi24 pyörii tuollaista porukkaa yhteistyötä tekevät kissfm.n kanssa sieltähän juontajat lensivät samaisesta syystä aikoinaan pihalle :(((Kommentit (1)

otamme vaikka modeemin piuhan mukaan kun emme ole kotona ja lapsemme ovat niin eivät nettiin pääse.ja uskon että oli todella järkyttävää keskustelua siellä suomi24:ssä kun järkytyin jo tuosta sinun viestistä.todella hirveää ja todella oksettavaa että esim.60 vuotiaat äijät on tollasia,ei tietenkään kaikki.ja perheelliset isät!nään punaista pelkästä ajatuksesta!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat