Seuraa 

olen kuullu että kyseisiä sadevaatteita saa niillä pupumerkeillä ja joillain toisilla. Mitkä oli ne toiset merkit kun kävi? Joko poika polkuauton kanssa tai poika joka puki housuja. Kummat noista kävi?

Kommentit (3)

Kiitokset kiinnostuksestanne Liberon sadevaatekampanjaan!Kampanja ei liity Libero kerhon toimintaan. Siinä ei ole ikäraja ja siihen voivat osallistua kaikki kuluttajaamme. Keräyskuoret, joihin säännöt ja postiosoite ovat valmiiksi painettu löytyvät suoraan tavarataloista. Sadetakin saa 10 keräilymerkillä, sadehatun 4 merkillä ja kurakintaat 6 merkillä.Kampanjan tarkoituksena on kerätä merkkejä kampanjan voimassaoloaikana 1.9.-31.12.2005. Hyväksymme tänä aikana ostetuista vaippapaketeista leikatut merkit.Suurin osa myymälöissä olevien teippivaippapakettien merkeistä muuttuu syksyn aikana pupumerkeiksi, kun uudistamme teippivaippojamme ja samalla niiden vaippapaketit. Hyväksymme sekä pupumerkit että aikaisemmat merkit, joissa poika pukee housuja.Housuvaippojen merkit ovat jo kesästä alkaen olleet pupumerkkejä, joten emme hyväksy vanhoja housuvaippamerkkejä. Näissä vanhoissa merkeissä poika ajaa mopolla.

Mukavaa syksyn jatkoa!Ystävällisin TerveisinLiberoSisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minulla oli kaikki merkit noita housun pukijoita ja nopealla toimituksella sain sadevaatteet ilman valituksia vääristä merkeistä... =)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat