Vierailija

Kommentit (15)

Ja ei ilmeisesti tykkää olla julkisuudessa, joten siksi hänestä on niin harvoin juttuja. Sinahan on muuten Kekeä vanhempi. Keke s. 1948, Sina s. 1946 ja Nico s. 1985.

Nico kertoo Avussa, että hänen äitinsä on hyvin onnellinen hänen GP2-voitostaan, mutta että hän ei voi pakottaa tätä tulemaan kisoihin ja varikolle mukaan. Nicon mukaan Sina kulkisi varikoilla kuulosuojaimet päässään ja pää alaspäin eikä katsoisi kisoja. Nico arvelee, että Sina mieluummin putsaisi kisoissa palkintoja ja palkintokoroketta kuin katselisi kilvanajoa. Sina on kova siivoamaan kotonakin, kertoo Nico.

Muistan lukeneeni joskus aikaisemmin, että Keke ja Sina menevät aina joka paikkaan kahdella autolla, koska Keke on siviilissäkin aivan hurja kuski ja Sina pelkää hänen kyydissään, Sina halusi että Nicolle jää ainakin toinen vanhempi, jos Keke ajaa kolarin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minusta ei ole yhtään outoa, ettei Nico osaa suomea. Tuntuisi jotenkin turhauttavalta opetella kieli vain sen takia, että voi puhua sitä isänsä kanssa (ja joskus isovanhempiensa), kun kaikki muut sukulaiset, ystävät ja tuttavat puhuvat joko saksaa, englantia, ranskaa tai italiaa.

Apu-lehdessä Nico kertoo, että suurimman osan ystävistään hän on saanut Kansainvälisissä kouluissa Monacossa ja Nizzassa ja suurin osa ystävistä on italialaisia.

Nico oli muuten koulussa huippuoppilas, joka hyppäsi opettajiensa kehotuksesta yhden luokan yli ja kirjoitti ylioppilaaksi 16-vuotiaana huippuarvosanoin. Hän olisi myös päässyt Collegeen lukemaan tekniikkaa läpäistyään pääsykokeet, mutta valitsi kilvanajon.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat