Seuraa 

Jopa sitä luulee tuntevansa ja vaistoavansa sen että on raskaana mut toisin kävi...

Odottelin menkkoja alkaviksi maanantaina mutta eivätpä alkaneet. Alkoi toivo herätä... Keskiviikona ja torstaina tuli ruskea tuhruviiva alkkareihin mutta ei kuitenkaan menkat alkaneet. Tänään niukasti tummaa limaa, ei muuta.

Olin 4 tuntia virtsaamatta ja uskaltauduin tekemään testin mutta nega tuli, juuri äsken!

Onkohan tää limapäivä nyt sitten kp 1?Mulla oli tämä kierto luomu, viime kierto clomit ja luget ja sitä ennen pelkät luget ja sitä ennen luomu ja sitä ennen taas clomit ja kiertojen pituus on ollut 27-30 päivää ja nyt edellisistä menkoista on 32 päivää. Ultsassa kävin pari kk sitten ja kaikki oli hienosti.Koko kierron on tullut niukasti ovisliman tapaista limaa, joka herättikin raskaustoiveet ja rinnat tuntuu aiempaa isommilta. Kai sitä vaan on todettava, että turhan hyvä mielikuvitus taitaa olla...Kiitos kun jaskoit lukea, ihanaa jos viitsisit kommentoida!

Kommentit (1)

Pahoittelut!!!Kp 1 on se päivä jolloin kunnon verinen vuoto alkaa. Jos täti ei tule kunnolla niin tee testi uudelleen ensiviikolla ja jos edelleen nega kannattaa poiketa gynellä!! Tsemppiä voihan se silti olla masuasukki ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat