Vierailija

Olen ottanut viimeisen parin kuukauden aikana joka viikonloppu toisena päivänä (pe tai la)kännit, viime viikonloppuna en juonut mitään, mutta nyt parhaillaan on lasi kädessä. Myöskään arkipäivinä en juo tippaakaan alkoholia, eli juon vain kerran viikossa mutta silloin kännit. Työssä käyn säännöllisesti.

Kommentit (21)

Iski vaan silmään, kun yksi " tuleva juoppo" arvostelee toista samalla tiellä olevaa. Ajoittainen juominen on hyvästä, mutta päivittäinen tissuttelu ei pidemmän päälle tee hyvää.T. myös viinistä tykkäävä

Oma kulutukseni kuitenkin kauhistuttaa, varsinkin kun sitä nyt kävin laskemaan :/Saatan juoda viikonloppuna pe tai la n.6 olutta, puoli pulloa vinkkua ja vielä pari väkevää paukkua. Lisäksi saatan juokaista vinkkupullon keskellä viikkoa tai sitten mäyräkoiran ihan yksisteen... Koskaan en tosin juo kahta päivää peräkkäin, siihen en kykene...ainakaa vielä... :/Täytyykin ruveta vähentämään alkoholinkäyttöä ja aivan rankasti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja useasti molempina päivinä..Mutta ymmärrän mietteesi, kun itsekkin välillä ajattelen, et otanko liian usein, kun esim perjantaisin otan siideriä.Kait sitä jokainen omat rajansa tuntee..

Just oli uutisissa viime viikolla, että tutkimuksen mukaan 40% lapsiperheiden isistä suurkuluttaa eli dokaa vähintään kerran viikossa. Mutta ei siis yli puolet = valtaosa. Ja äideistä dokaa huomattavasti pienempi osuus, ja hyvä niin.Mutta toi asenne, että " kaikkihan nyt dokaa" on tyypillinen alkoholiongelmaisen tekosyy.vai puhtaasti humaltumissyistä. Tissuttelusta se maksa rasittuukin; vuosikausien tissuttelu, jota ei pysty lopettamaan. Rasvamaksa sulla varmaan jo on. Kertajuomisen suurimmat riskit liittyvät enemmän tapaturmiin...Jatkuva tissuttelu tekee susta varman addiktin...ja tapaasi puolustat terveyssyillää....hyvää jatkoa terveelliselle elämälle...

Itse juon melkein päivitääin 1-2 alkoholiannosta ja se määrä taas on terveysvaikutteinen, mutta ei siis vähempää ei enempää 1-2 annosta/7vrk on ttutkitusti terveellistä.

Toisin tämä nelonen, joka " terveyssyistä" juo PÄIVITTÄIN pari annosta. Siitä tavasta muodostuu ajan myötä oikein kiva terveyttä haittaava alkoholismi-sairaus. Enemmän nelonen on sinne alkoholismiin lipsuva, kun selittelee juomistaan " hyvilla tarkoitusperillä" ja kaiken lisäksi arvostelee muita.

Ja toki huono mäihä voi käydä kelle vaan. Maksa rasvottuu myös lihavilla.. jne. Onko se nyt niin punainen vaate myöntää, että alkoholilla on myös terveysvaikutteita? Toisaalta junttisuomalaisille tästähän ei voi puhua, koska kaikki kossun päivässä juojat sitten " ottavat terveydeksi" . Tuollainen kiihokoilu on naurettavaa, mitä oikein luulet ajavasi tuolla asenteellasi?

Ja sinunko logiikalla kaikki välimeren ihmiset kuolee maksakirroossin? Relaa vähän ja lue sitäkin enemmän! Et pysty millään kumoamaan mun faktaa! (lälälääää) ; )

Silloin, jos et osaa kuvitella rentouttavaa viikonloppua ilman, että otat kännit, niin asialle kannattaa tehdä jotakin. Rajaa vaikkapa kertaannosten määrää alle neljään. Tai päätä, että juotkin vain kerran kuukaudessa.neljä annosta on jo kerralla liikaa naiselle, terveyshaitat lisääntyvät.

Taisit lukea vain viestini " omilla silmälaseillasi" , koska mitään sellaista niissä ei ole. Vaan täyttä faktaa. 4 annosta kerralla on liikakäyttöä ja 1-2 annosta on terveysvaikutteista USEIMMILLA ihmisillä. Normaali ei alkoholisoitunut ihminen tietenkin voi olla ilmankin alkoholia tämä on myös totuus.Sori vaan, mutta tämä ei ole loppuunkäsitelty asia, koska rupesit laittamaan sanoja suuhuni. Onkohan sulla jokin ongelma oman juomisesi (tai läheisen juomisen kanssa)?

Ei ole tarkoitus lipsua mihinkään, en KOSKAAN juo itsäni humalaan. Alkoholi kuuluu minulla jokapäiväiseen ruokailuun. Smalaa tavalla kuin monissa maissa! Humalahakuinen juominen on suomalaista ja siihen ei ruoka kuuluu..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat