Vierailija

vaihtoehdot:

ruotsalainen Tina

englantilainen Nigella

suomalainen Sara

Kommentit (22)

Arkiruokaa kunnon kokki osaa tehdä vaikka silmät ummessa, mutta parempi ruoka onkin jo toinen juttu. Ikävää, ettet tiedä eroa etkä osaa mitä ilmeisimmin sitä arvostaakaan.Miksi ylipäänsä vastaat tällaiseen kyselyyn, kun et kerran selvästikään kulinarismia harrasta??Ihan sama kuin jos minä vastaisin käsityönharrastajien kysymyksiin, vaikka en osaa ompelukoneella edes kunnolla housuja lyhentää.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

On se kummaa yleistystä tällä palstalla. Jos ei mies kattele kokkausohjelmia tai ole kotonaan kokki kolmonen, niin tarkoittaako se heti sitä, että mies vaan rassailee autoja, ryyppää ja lukee pornolehtiä??Kyllä mun mies ruokaa osaa laittaa, mutta mulla vaan on siihen enemmän aikaa. Pitäiskö mun pyytää miestä töiden päätteeksi vielä kokkaamaan, kun oma työmaani on kotona ja mä ehdin paremmin kokkaamaan kuin hän.Kokkiohjelmien kattelun perusteellahan se miehisyys vissiin mitataan, vai?? Outoa...mä oon ainakin iloinen, ettei mies istu töllön ääressä illat pitkät.

kokkiohjelmia...haloo!! On muutakin tekemistä. Suurperhe ja silleen. Tehdään paljon muuta kuin töllötetään telkkua.Sitä paitsi kyllä noi kokkiohjelmien ruuat on kaikkea muuta kuin normaalia arkiruokaa, Jaakko Kolmonen takas ja heti!! ;)

Ihan oon muuten ravintolakouluakin käynyt, että tiedän kyllä aika tarkkaan, mikä on kulinarismia parhaimmillaan.Mä nyt en vaan jaksa kotona mitään gourmeta laittaa...kiva mennä joskus ravintolaan nauttimaan muiden tekemää gourmeta. Kotona voi kukin taaplata tyylillään. Sitä paitsi, kyllä mä tietääkseni ihan maittavaa ruokaa laitan. Joskus kokeillaan uusia ohjeita, mutta usein tehdään sellaista tavallista ja monipuolista ruokaa.Ja osaan muuten myös ommella...mutta en sitäkään silti harrasta...En enää jaksa kommentoida...muihin puuhiin siis.

Noo, jos miehen mitta heidän mielestään on jakoavain kourassa, Jallu kaapissa ja kossupullo huulilla, niin eihän siihen paljon kokkitaidot kuvaan mahdu... hohhoijaa ja jaa-jaa. Tuollainen sovinismi on naisella asenteena surkea.

Sulla on sivistyksessä aukko " rakas sisareni" . Joillakin katos on vaan muutakin elämää kuin telkku!! Sori vaan.Meillä katotaan telkkua oikeestaan vasta iltauutisita lähtien. No, muksut nyt kattoo lastenohjelmia, mutta eipä siinä seuraavassa välissä ennen uutisia mitään tulekaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat