Seuraa 

Oletteko käyneet ja minkäikäisten kanssa? Onko ollut tavallinen tai uimavaippa päällä? Meidän vauva on kyllä jo 10 kk, muistan joskus täältä lukeneeni että vauvoja ei saisi viedä kylpylään?

Kommentit (3)

Me oltiin viime kesänä pojan ollessa 8 kk. Nokian Edenissä. Siellä oli talon puolesta rattaita. Oli kätevää, kun itse kävi suihkussa, niin poika pystyi olemaan rattaissa sen aikaa. (meillä oli kyllä poika turvakaukalossa, joka oli rattaissa).Kaikki meni tosi upeasti. Oltiin paljon sellaisessa pienessä lastenaltaassa ja katsottiin aika tarkasti ettei silmiin mennyt sitä allasvettä. Porealtaassakin käytiin ja siitähän tuo pieni mies nautti, kun lämmintä vettä oli niin paljon.Altailla on kyllä tosi kova meteli, jos lapsi on herkkä, niin varmasti säikähtää alkuun sitä äänten sekamelskaa - veden kohinaa ja sellaista yleistä veden pauhua.Mutta meillä oli kyllä niin onnistunut reissu, että varmasti menemme uudelleenkin kylpylään. Ai niin ja pojalla oli omat lahkeelliset uikkarit jalassa.

Kyselin samaa Holiday inn:iltä, eli Turin Caribiasta kyse. Heillä ei ole ikärajaa, mutta " uimapukupakko" . Jos ei ole, uimavaippoja voi vuokrata tiskiltä' .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tampereella esikoinen oli 6 viikkoinen ja Turun Caribialla oltiin viime kesänä, kun pojat olivat 6kk ja 2v. Vaippoja ei kyllä olla koskaan käytetty uidessa, pelkät uikkarit vaan.

Caribialla oli tosi paljon perheitä, joilla oli pieniä lapsia/vauvoja mukana. Vaunutkin voi tuoda sinne kylpyläosastolle. Tampereesta en oikein muista, kun siitä on jo yli 2 vuotta aikaa.

Meillä ainakin on ollut tosi kivoja reissuja nuo kylpylälomat. Ensi vuonna taas...Kareen & pojat

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat