Vierailija

Kohtalotovereita? Kävellässäkin kuuluu :-(

Ei ole löysä,vaan liian kostea. Mikäpä avuksi?

T. Louskislouskis

Sivut

Kommentit (60)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kyllä mllakin kuuluu ääniä etenkin ilman housuja suihkun jälkeen Tai jos löysät housut,, laita tiukat pikkarit ja housut julkisille paikoille ja paksummat!

mullakin...tää on oikeesti hirveetä. monesti yhdynnän jälkeen ei tiiä kummasta kolosta pärisee.....joskus pärinä kestää n.15sekkaa ja monesti mies kysynyt, et miten sul aina sen jälkeen alkaa perse ulvomaan...mie sit seuraavan kerran nolona levitin haarat ja sanoin et kato kumpi se pärisee, sillä se tuntuu siin keskel...mies katto käskystä. voi mikä ilme sillä oli ei herrajumala niinkuin lepakko ois lähdös lentoon...iso ääninen ja huulet yhtä isot ku lepakon siivet.

Olen synnyttänyt 3 lasta. Olen harrastanut paljon seksiä..

Koskaan, ei koskaan, ole pimppani louskuttanut, pulputtanut, tai pitänyt mitään muutakaan ääntä.

Eikä uidessa haukannut vettä eikä hyppiessä ilmaa.Olisko lantiopohjanlihasten jumpan aika, arvon naiset?

Vierailija:

Lainaus:


voi mikä ilme sillä oli ei herrajumala niinkuin lepakko ois lähdös lentoon...iso ääninen ja huulet yhtä isot ku lepakon siivet.
Jalkapallon kokoinen reikä ei kuulosta hyvältä! Haaraperushyppyjä ja muitakin hyppyjä tehdessä ihmisen kuuluisi luonnostaan supistaa lantionpohjalihaksia, jolloin se reikä ei kovin suureksi voi venyä! Jos tämmöiset on tuntemukset, niin kannattaa aloittaa treenit pian. Iän kertyesä tulee pian muitakin vaivoja kuin louskutusta.

ennen minkään yhdyselämän alkua oli mahdoton liike tuo ns. jalat ilmaan ja polkemaan ilmapyörää - jumppatunnilla ei voinut tehdä, kun emätin olis haukannut niin paljon ilmaa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat