Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

siis kun ei tee mieli syödä ei sitten millään, ja kun pakotan itseni, koska imetän niin tulee paha ja huono olo ja tuntuu ettö oksettaa. tätä jatkunut jo jonkin aikaa!! synnytyksestä 2kk. tänäänkin olen syönyt seuraavasti:noin 5kpl hapankorppuja ja perunan ja maitoa sekä kahvia.

Kommentit (6)

joissa sitä aina humalaan/huonoon oloon näytetäänkin tuputtavan.

Aloita aamusi parilla keksillä tai lasillisella tuoremehua jo ennen kuin nouset sängystä (vähän sama kuin raskauspahoinvoinnin kanssa), se lievittää huonovointisuutta noustuasi. Ja aina kun tuntuu, että pystyy syömään, tankkaa mahd. paljon. Entäpä hedelmät? Tekeekö mehukas ja raikas makeakin pahaa? Jos et ihan oikeasti pysty syömään kunnolla, turvaudu sitten hetkellisesti ravintolisiin: vitamiineja, kalkkia, rautaa (kysy neuvolasta mitkä tuotteet hyviä ja turvallisia)...varsinkin imetysaikana on tärkeä olla kunnossa.

Tsemppiä, kyllä tuo on ohimenevää.

Mulla on synnytyksestä 4 viikkoa 2 päivää eikä tee yhtään mieli ruokaa. Nälkä kun oireilee niin pakotan itseni syömään edes jotain kunnon ruokaa. Huono olo tulee mutta muuten napostelen jotain keksiä sitten siihen tyhjään oloon.

En edes imetä kun maito loppui ennen kuin kunnolla alkoi tullakaan (3 viikkoa yritettiin) eli ei johdu imetyksestä. En muuta keksi kuin hormonit, stressi ja väsymys syiksi. Paino onkin pudonnut jo alle lähtölukemien..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pelotaa vaan ettei maitoa kohta riitä ja imettää kuitenkin haluan ehdottomasti! paino on jo tippunut alle lähtöpainon, 54kg tällä hetkellä....

Ne laittaa voimaan pahoin, karjumaan, itkemään, ärtymään jne....

Eiköhän se ajan kanssa ohi mene. Jos ei muuta niin paino putoo vauhdilla, jos et saa kunnolla syötyä ja samalla imetät! Tosin voi olla vaarana, että maidontuotano vähenee, kun elimistö ei saa riittävästi polttoainetta?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat