Seuraa 

Ollaan siis mietitty toista lasta yrittävämme, ja heti tuli mieleen synnytysasiat...

Eli ekassasynnytyksessä repesin " luonnollisesti" emättimeen päin jonkin verran koska neiti saapui maailmaan ilmeisesti omiaan mietiskelen käsi poskella. Jonkin verran siksi että en synnytyspapereita ole itselleni saanut, enkä muista mikä luokitus oli.

Nyt toinen synnytys arvelluttaa siinä määrin että miten tuollainen ommeltu kudos antaa ylensä periksi. Onko mahdollista että paikat on hieman tiukemmat kuin ennen synnytystä? Peräaukkoon päin tuli vain pieni repeämä, joka kylläkin aika pitkään yhdynnöissä kiristi.

Synnytyksestä siis 10kk.

Kommentit (1)

Itse repesin myös ekassa synnytyksessä, ja aikasta pahasti. Eppari myös tehtiin. Verenvuoto 2,6l.Synnytin toisen lapseni 6 viikkoa sitten, 1v10kk tuli ikäeroksi. Etukäteen mietin myös tuota samaa asiaa ja kävin äitipolilla myös asiasta keskustelemassa. Lääkäri vakuutti, että kyllä arpikudos joustaa. Synnytys olikin täysin erilainen. Kokonaiskesto 2h5min. josta ponnistusvaihe 10min. Kätilö neuvoi milloin ponnistaa ja rauhalliseen tahtiin edettiin. Pieni repeämä tuli entisen viereen, mutta tikkejä tuli kolme eikä epparia tarvittu. Kokemuksena mahtava, luomusynnytys!

Rohkeasti vain!

Minsku ja rinnalla oleva tytteli 6vkoa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat