Vierailija


Emättimen etuseinämän röpelöisen kohdan siis.

Tuntuuko ihanalta, jos sitä hierotaan???

Kommentit (17)

Aloitin intensiivisen emätinlihas jumpan geishapalloja käyttäen. Muutaman viikon jälkeen huomasin tosi herkän paikan tuolla sisälläni pallon jäädessä pitemmäksi aikaa sen kohdalle ärsyttämään.

Nyt kun mies tietää tämän, niin rakastelu on muuttunut paljon antoisammaksi..

Sehän on eturauhanen, jota voi hieroa sisä ja ulkokautta. Sisäkautta hierominen tarkoittaa sormella anaalin kautta, tai vaikka dildolla.Ja orgasmin voi saada mm. rintojen stimuloinnista, sitomisleikeistä, piiskaamisesta, paljastelusta, fantasioinnista, unesta. Eikä pelkästään klitoriksesta. Mua väsyttää nää klitta-uskovaiset. Miksi pitää huutaa sitä klittaa joka väliin, kun orkun voi saada ilman sitäkin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tai siis, löydän kyllä sormella röpelöisen kohdan emättimen etuseinästä, mutta ei sen rassaaminen tunnu miltään. Korkeintaan alkaa pissattamaan.

eikä ole miehetkään löytäneet.Vain klitorista hieromalla orgasmi mahdollinen ja siinäkin mies laiska.On kuulemma tylsää ja pitkästyttävää.

tiedän ku pistin sivuhistorian päälle.meen heti vieraisiin ku vaa tilaisuus tulee.en aio enää vongata sääliseksiä(no sitäkää ei oo ollu pariin kk), ja uskoa sen selitykset eyt tää on nyt vaa tällanen vaihe.t. 27v pikkuvauvan äiti

jos noin olisi niin g-pistettä ei olisi edes tieteessä nimetty erikseen vaan kaikki olisi sitä " yhtä suurta klitorista" :DD Toisekseen g-pisteestä on tosiaan paljon tietoa saatavilla sekä tutkittua juttua jo vuosikymmenten takaa eikä niissä sanota mitään klitoriksesta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat