Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Huhuilin jo tuossa pari päivää sitten puolenkuun piinailijoita. Olinkohan aikaisessa, kun ei pinoutujia ilmaantunut? Kokeilenpa uudestaan! Siis: onko kellään muulla testipäivää puolessa välissä kuuta? Meillä tällä kertaa luomuyritystä, menossa pp2.

Kommentit (3)

pp4, takana ensimmäinen ivf ja veritesti ensi viikon keskiviikkona. Tuossa vkon 43/44 ivf/icsi pinossa onkin useita puolenkuun testaajia.Mulla luget aiheuttelee ajoittain vatsakipua ja rinnat olleet arat. Ei muuta mutta eipä taida olla alkio/t edes vielä kiinnittyneet jos ovat kiinnittyäkseen.

olitkin ehtinyt jo tuonne toiseen pinoon kirjoittelemaan. Voihan se olla että joku nyrpistää nenäänsä pitäen vain ja ainoastaan ivf/icsiä piinaaville, kun sen voi mieltää samaa hoitoprosessia läpikäyvien tukiryhmäksi.Mutta voihan tässä pitää yllä rinnalla tällaista yleistä puolenkuun testaajien pinoa, oli sitten hoidoissa tai luomukierto menossa?Kirjoitinkin tuonne ivf/icsi-pinoon jo että pp5 edellään, turvotus hävinnyt eikä tunnu miltään missään. Ei nippaile eikä rinnatkaan ole enää kipeät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Käsittäisinköhän tämän kutsuksi pinoonne? *toiveikkaana*Kävin nimittäin kuulumisianne lukemassa, mutta tuntui vähän höhlältä tulla sinne tötöilemään kun en nyt kuitenkaan ole sen enempää IVF-, ICSI- kuin inssipiinailijakaan. Viime vuosi juostiin hoidoissa, tämä vuosi on mennyt luomuilun merkeissä. Mutta: jos " täytän vaatimukset" niin tulen innolla seuraanne! Saisin ehkä pideltyä itseni testaamasta liian aikaisin, kun olisi muitakin samassa vaiheessa. Tuota keskiviikkoa nimittäin kaavailin testipäiväksi minäkin...Heli pp5

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat