Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tuttavani kertoi, että on saanut synnytyksen jälkeiset mahaläskit pois hujauksessa, kun laittaa vatsan ympärille tuorekelmua tiukkaan ja sitten kunnolla saunomaan.Onko kukaan muu kuullut/kokeillut toimiiko tämä oikeasti??Ttuttavani myös kertoi että yleisesti missit ja mallit kelmuttelevat kokonaan itsensä ja saunovat, ja näin ollen pysyvät timmissä kunnossa.Oli kuulemma pitänyt mahtua johonki juhlamekkoon, joten meni saunaan kelmuineen 30 minuutiksi ja pois tullessa vatsan kohdalta oli 4 cm hävinnyt ja meni yhtä kokoa pienempään vaatteeseen..Kokemuksia pitääkö tämä paikkaansa..

Sivut

Kommentit (70)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se lähti hakemaan ABC:ltä saunaolutta, ihmetteli miks jotain kelmua yhtäkkiä tarvii lauantai iltana:D Kohta näkee, ja kuolee nauruun ja häpeään.. Voi meitä turhamaisia naisia..

että tätä viestiä ennen viimesen viestin numero oli 68/70 vaikka tuo 68 näyttää ainakin mulla olevan viimenen? Olen tämän huomannu joskus aiemminkin ja mielessäni ihmetelly. Voisko olla että viestejä poistettu? No joo, aika suuri on mun ongelma mut.. =)

2 cm lähti vyötäröltä mutta paino pysyi samana.Mies tuli kyllä saunaan ja aluksi naureskeli mutta sitten " innostui" ..Tulipahan kaksi kärpästä yhdellä iskulla :D

viiminen kymmenen minuuttii oli yhtä tuskaa.kilot ei ainakaan tippunu,kummastaki reidestä lähti sentti vyötäröstä ei yhtään mut mahan kohalta lähti 1,5 senttii.tulin siihen tulokseen et mul oli eka ja vika kerta.huomenna alotan lenkkeilyn.... t: 13.

Kemian ja fysiikan opettaja sanoi aikoinaan, että hiki on suurimmaksi osaksi rasvaa. Mutta kuulostaa kuitenkin vähän epäilyttävältä, ei kai laihtumiseen oikeasti voi olla noin helppoa oikotietä.Tuli viimeksi ostettua niin kurjaa kelmua, että taidan kokeilla ihan siitä ilosta, että se loppuis aiemmin, eikä mieskään ole kotona pilkkaamassa :)

kyllä takaisin???Miksette laihduta oikeasti niitä läskejänne pois? Ei tarvitse aina mättää niitä herkkuja napaan. Kyllä se vihannesten popsiminen tehoaa aika paljon paremmin oikeasti, kuin tuorekelmu, hahahaa!:DDDDDDDDDDDD

Vierailija:

Lainaus:

tulipahan testattuu.voi luoja ku meinasin läkähtyy kuumuuteen! viiminen kymmenen minuuttii oli yhtä tuskaa.kilot ei ainakaan tippunu,kummastaki reidestä lähti sentti vyötäröstä ei yhtään mut mahan kohalta lähti 1,5 senttii.tulin siihen tulokseen et mul oli eka ja vika kerta.huomenna alotan lenkkeilyn.... t: 13.
Ja tietääkö joku mitä tänne ollaan kirjoitettu, kun kaksi viestiä on POISTETTU??

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat