Seuraa 

meillä olisi tilanne että tarvittaisiin pikaisesti ok-talolle suunnittelija ja tietty valvoja, rakennuspaikka on valmiina. Siis kaipaisin kokemuksia hyvistä tällaisistä! Huonoja on jo nähty =) Voit mylös suositella hyvää rakennusporukkaa. Tarkoituksena meillä on aloittaa keväällä ja suunnitteilla 1,5-kerrosta. Laita meiliä postiini, jos tiedät hyviä pk-seudulta!! Kehu siis vapaasti omasi.

Kommentit (3)

Joo, siis Jouko Tikkasta emme mekään suosittele! Jouduimme irtisanomaan hänet kesken rakentamisen. Katosi kuukaudeksi, just kun oli osan rahoista jo saanut.

Palkkasimme uuden, mutta vielä ei voi sanoa, että onko luotettava. TOIVOTTAVASTI ON!! Alku ainakin on ollut lupaava!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä puolitoistakerroksinen talo muutaman kuukauden päästä(toivottavasti) muuttokunnossa.

Vastaavaa mestariamme Jouko Tikkasta en suosittele kenellekään. katoaa pitkiksi ajoiksi ja selittelyjä riittää.Sen sijaan meillä on timpureina veljekset Pasi ja Pauli Parkkima, jotka olivat aiemmin miehen työkaverilla. Loistavia, hommansa osaavia, edullisia, ystävällisiä ja tekevät myös muita hommia, tietenkin maksua vastaan joita ei urakkaan ole sisälletty ja kaupan päälle vielä tosi nopeita. Sähkömieskin kehui tässä yksi päivä että olettepa saaneet hyvät timpurit. Ja hänen luulisi nähneen kaikenlaista.Onnea teille rakennusprojektiin!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat