Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

On aika väsy ja alakuloinen olo, kun 9 kk vanha touhottaja on taas kipeänä. Sillä oli muutama viikko sitten korva-ja silmätulehdus ja kauhea nuha, ja pari päivää on taas aivastellut. Eilen alkoi taas nenän vuotaminen ja kaksi yötä on mennyt ihan pyöriessä ja tuttirumbassa. Nenä sillä on niin tukossa ettei saa nukuttua. Ens viikolla meillä olisi niiden korvien takia jälkitarkastus, ja nyt pelkäänkin, että ne on taas tulehtuneet ja tästä alkaa kamala korvatulehduskierre. Ja sehän johtuisi tietysti siitä, että imetykseni epäonnistui ja poika on korvikkeella.

Olin ihan varma että hampaita on vaan tulossa, kun poika on ollut monta päivää niin kiukkuinen, juuri sellainen kuin aikaisemmilla hampaidenpuhkeamiskerroilla (niitä on 6), mutta taitaa olla kipeänä muuten vaan.

Harmittaa ja väsyttää, minä kun käytännössä hoidan vielä yksin pojan, kodin, miehen ja itseni.

Kommentit (1)

Koko syksy on mennyt vähän sairastellessa pikkuvesselillä ja kyllä väsyttää!! Mutta tulee heti paha mieli kun ajattelee asiaa hänen kannaltaan. Raukka on ihan koko ajan jossain räkätaudissa ja hankala olla sitten =( Kyllä kait tää tästä. Syksyt on kuulemma pahimpia aina...

VOimia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat