Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Enkä tarkoita nyt ihmisiä, joita et olisi nähnyt vuosikausiin. Vaan kyseessä olisi kaksi ihmistä, joita tapaisit (isommassa porukassa) useita kertoja kuussa. He eivät osoittaisi julkisesti minkäänlaista merkkiä seurustelustaan, ja yhtäkkiä vain lukisit lehdestä heidän menneen naimisiin.

Kommentit (20)

Vierailija:

Lainaus:


lehteenkään kuvansa jos eivät tunnu pitävän muista avioliiton symboleista kuten sormuksista ja yhteisestä nimestä...? Ihmettelen vain.


Ajattelivat sitten kuitenkin kuvalla ilmoittaa naimisiinmenostaan niille keitä kiinnostaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Häpeääkö toinen osapuoli seurustelua toisen kanssa vaiko kenties kumpikin? Miksi juttu on ollut pakko pitää salassa?Suoraan sanoen varmaan epäilisin hieman naimisiinmenon motiiveja ja yleensä rakkautta.On eri asia ettei halua julkisesti pusutella yms. mutta se että ollaan ensin tyyliin hyvänpäiväntuttuja julkisesti ja sitten paukautetaan naimisiin on mielestäni outoa.

-Naimisiin menimme salaa, oma äitinikin kuuli asiasta myöhemmin. Syy: olimme asuneet jo vuosia yhdessä ja emme missään nimessä halunneet mitään prinsessahörhelöjuttuja. Koettiin vuosien avoliiton jälkeen mauttomaksi ruveta juhlimaan sitä suvun voimin.

-Pidin sukunimeni, eikä sormuksiakaan hankittu. Syy: avioliitto on meille jotain aivan muuta kuin yhteinen sukunimi ja sormus. Suhtaudumme avioliittoon siis todella vakavasti ja olemme nähneet tarpeeksi esimerkkejä siitä kuinka yht.sukunimi ja sormukset eivät ole mikään tae minkäänlaisesta sitoutumisesta toiseen ihmiseen.

-Emme kertoneet raskaudesta kuin viime hetkillä, ja silloinkin vain läheisillemme. Syy: ihan oli meidän oma asia, halusimme itse keskittyä siihen ilman ulkopuolelta tulevaa kaameaa hulinaa, vatsan taputtelua (minun intimiteettisuojani unohtaen) ja sitä,että minulle, aikuiselle naiselle, olisi ruvettu puhumaan lässyttäen. Näinhän monelle raskaana olevalle tapahtuu.

-Lapsen nimi selvisi kaikille vasta kastajaisissa. Syy: en olisi halunnut etukäteen ruveta perustelemaan ja käymään lähipiirin kanssa väittelyitä siitä, voiko lapselle antaa sellaisen nimen vai ei.

Kyllä meidän suhteestamme aika moni tietää (ystävät, sukulaiset), mutta tietyissä piireissä olemme pitäneet asian salassa. En halua eritellä syitä.ap

Mennään salaa naimisiin, raskaudesta ei kerrota ainakaan ennen puoltaväliä, vauvan nimeä ei paljasteta ennen ristiäisiä, ei kerrota sitä eikä tätä...Ja tiedän, mitä tähän vastataan: " On jokaisen oma asia päättää, milloin haluaa kertoa asioistaan. Ne eivät kuulu kenellekään!"

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat