Vierailija

Kokemuksia ja vinkkejä otetaan vastaan, täällä taistellaan unia vastaan ja sängyssä ei pysytä... huh huh...

Kommentit (5)

Siihen saattoi kyllä auttaa sekin, että meillä oli sellainen pinnis, josta sai pari pinnaa irti, niin että lapsi pääsi sänkyyn itse ja sieltä poiskin. Näin lapsi oli jo tottunut, että pääsi sängystä pois milloin halusi eikä siksi lastensängyssä ollut juuri mitään uutta. Me muutettiin samalla uuteen asuntoon ja lapsi sai oman huoneen, kun vaihdettiin lastensänkyyn. Ekana iltana tuli sängystään pari kertaa pois, mutta mies siitä hänelle vähän ärähti ja sen koommin ei ole haahuillut pois sängystään vaan pysynyt siellä. Lapsella oli ikää 2,5 vuotta tässä vaiheessa, kun siirtyi isoon sänkyyn nukkumaan.


Pinnsängyssä ei alkanut poika enää nukkumaan kun oli 1v 4kk. Pois vaan halusi tulla ja kauheita raivareita sai sängyssään.

Yhtenä päivänä sitten vaan siirrettiin pinnasänky toiseen huoneeseen ja tuotiin lastensänky tilalle ja kas, enää ei tarvinnut pyrkiä pois sängystä eikä karjua pää punaisena nukkumaan laitettaessa. Heti 1. iltana nukahti helposti uuteen sänkyynsä ja yön nukkui hyvin.Ei kait siinä muu auta kuin kokeilla miten onnistuu.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kun tekee omiaan

kolmonen on siis yrittänyt jatkaa viestiään mutta näköjään laittaa saman 2. kertaan vaikka uudet jutut kirjoitin.

Yritän siis vielä...Sellainen saattaa auttaa sängyssä pysymiseen jos itse pystyy pötköttämään lapsen vieressä kunnes tämä nukahtaa.

Meillä nukutaan samassa huoneessa koko perhe ja lapsi nukahtaa hyvin jos isä tai äiti pötköttää vieressä, muuten tulee kyllä pois vuoteesta.

Pinnsängyssä ei alkanut poika enää nukkumaan kun oli 1v 4kk. Pois vaan halusi tulla ja kauheita raivareita sai sängyssään.

Yhtenä päivänä sitten vaan siirrettiin pinnasänky toiseen huoneeseen ja tuotiin lastensänky tilalle ja kas, enää ei tarvinnut pyrkiä pois sängystä eikä karjua pää punaisena nukkumaan laitettaessa. Heti 1. iltana nukahti helposti uuteen sänkyynsä ja yön nukkui hyvin.Ei kait siinä muu auta kuin kokeilla miten onnistuu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat