Vierailija

Sivut

Kommentit (42)

Halloween on ihan tyhjäpäinen juhla. Ihan sama, vaikkei mokomaa juhlittaisi ollenkaan. Mitä sillion muuten juhlitaan. Jotain suuren kurpitsan kypsymistä vai hyvää kalkkunasaalista ennen preerioilla ratsastellessa. Ei voisi meitä suomalaisia vähempää oikeesti koskettaa. t. relameno

On ihan ok juhlia sitä joko amerikkalaiseen tapaan tai sitten silloin, kun Suomessa vietetään pyhäinpäivää.Ketä tällainenkin asia OIKEASTI voi häiritä??Uskomatonta saivartelua taas...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Päivällä/alkuillasta käy viemässä kynttilät haudoille ja muistelee menneitä omaisiaan - myöhemmin illalla voi pitää halloween-typpiset juhlat kauhuteemoineen.Miten nämä kaksi muka sulkevat pois toisensa?Vai pitääkö pyhäinpäivänä istua aamusta yömyöhään hartaana lukemassa raamattua ja selailemassa perhealbumia... ihan oikeasti välillä tuntuu, että joidenkin elämä on NIIN mustavalkoista, melkeinpä kurjuuden maksimointia.

Vierailija:

Lainaus:


On ihan ok juhlia sitä joko amerikkalaiseen tapaan tai sitten silloin, kun Suomessa vietetään pyhäinpäivää.Ketä tällainenkin asia OIKEASTI voi häiritä??Uskomatonta saivartelua taas...
Minulle on ihan sama, mitä muut viettävät ja koska, mutta toivoisin, että päiväkodit ja koulut eivät lanseeraisi halloweenjuhlintaa meille.

Mielestäni siinä juhlassa ei ole mitään juhlimisen arvoista.

Pyhäinpäivä on kirkkovuoden pyhistä viidenneksi suosituin. Pyhäinpäivän perinteisiin kuuluu Suomessa kukkien, kynttilöiden ja seppeleiden vienti edesmenneiden läheisten haudoille

Olkoon perinne ja tavat mitä hyvänsä. Monessa päiväkodissa ja koulussa on tällä viikolla vietetty kummitusjuhlia. Mikä lienee niissä syvin tarkoitus... ?

Minä kirjoitin yhden, mutten allekirjoita kaikkia!Enkä ole ap.Aika moni tuntuu kuitenkin tätä pyhäinpäivää viettävän ihan perinteisin menoin. Siltä ainakin näytti tuolla hautuumaalla, jossa oli parkkipaikat ihan täynnä autoja!naamiaiset lapsille jne. Mutta naamiaisten ajankohta voi olla mikä vaan viikonloppu tässä loka-marraskuun vaihteessa kun on pimeää eikä pikkujouluaika vielä.

kaikesta niin ison numeron. Mutta enpä usko että se oikeesti tänne kunnolla koskaan rantautuu. Kuten ei niiden kiitospäiväkään (ihme perinne sekin, juhlitaan sitä, että saatiin viedä inkkareiden maat).

odottakaahan vaan, kohta alkaa meilläkin kummitukset ja noidat juosta ovilla kerjäämässä karkkeja. Niinkuin ei pääsiäsinoidissa olisi jo tarpeeksi ja liikaakin.

haudoille. Hautausmailla on tosi kaunista, kynttilöitä on melkein enemmän kuin jouluna.Halloween-ideassa hautausmaa olisi kai lähinnä pelottava paikka..! Halloweenin ja pyhäinpäivän ideat on niin vastakkaiset, että on lähes irvokasta viettää niitä yhtäaikaa. Halloween-kuvastoonhan kuuluu nää elävät kuolleet yms. Mieti nyt sitä sitten, kun viet mummon haudalle kynttilää..!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat