Vierailija

Ensin kaivoivat sinne sivuilleen netistä lasten valokuvia etsimällä googlesta näiden nimellä. Monta kuvaa oli mm. urheilujoukkueen sivuilta otettu (kenties oli vaikka kadonneen lapsen kaima kyseessä).Nyt ovat tehneet oikein muistosivun, jonne ovat laittaneet lasten nimet ja iät. Tietääkseni tuota nimilistaa ei edes saisi enää julkaista. Aluksi julkaistiin, koska ihmisten oletettiin olevan välittömässä hengenvaarassa ja silloinkin kiellettiin listan kopiointi poliisin ym. median sivuilta.http://members.lycos.nl/memorialtsunami/fourphotogalery3.html

Kommentit (10)

Vieraskirjassa oli mm. yhden äidin ja yhden sukulaisen kirjoitukset. Kiittivätkin vielä ettei lapsia ole unohdettu. Mielestäni tuo ei ole mitään mässäilyä. Ehkei tsunamia ole tarkoituskaan unohtaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

MUTTA ruumiskuvista ei ole aikoihin enää tunnistettu ketään!!! Yksinkertaisesti ruumiit ovat niin huonokuntoisia. Paikan päällä olijat tunnistavat niitä tietokoneiden avulla.

Kuvittelevat vissiin tunnistavansa niitä uhreja, kun laittavat lasten nimiä ja kuvia sivuillee. Eiköhän niillä tunnistusryhmän jäsenillä ole pikkuisen enemmän tietoja kadonneista, veriryhmät, DNA ym.Ja nyt vielä muistosivu.

sinä se mässääjä olet. ja toisekseen, varmaan kuvittelevat tekevänsä hyvää vaikka keinot onkin vähä epämääräiset. mutta jos ite tekee jotain (iteki lueskelet ilmeisesti niitä juttuja ja etsit moisia sivuja) turha käydä äläköimään kun joku muukin...p.s. ite en oo moisilla käyny ja sananvapaus on keksitty

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat