Vierailija

vai miten...

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

reilu kilo jauhelihaa

purkki kermaviiliä

2 pussia sipulikeittovalmistetta



sekoitan ensin sipulikeiton kermaviiliin ja sitten lisään lihan, annan maustua hetken ja pyörittelen pulliksi pellille, paistan ja nautin =)

400g jauhelihaa

vajaa 1dl vettä

vajaa 1dl korppujauhoja

1 kananmuna

1 iso sipuli

lihaliemikuutio



ensin korppujauho ja vesi sekaisin. Lihaliemikuutio mössätään n. 10-20ml kuumaan veteen. sekoitetaan.

Jauheliha ja sipuli joukkoon, sekoitetaan hyvin. Lopuksi sekaan kananmuna.



Uunissa lihapullat (tai pihvit) 200 asteessa kunnes ovat kypsiä. n. 15 minuuttia.



Herkullisia tulee!!! Voi laittaa myös valkosipulia.. tuoreena tai jauheena. Antaa ihanan maun!

Eli siis nelonen kävi oikein tarkastamassa purkista. Valmiste on saanut " parempi valinta" -sydänmerkin, ja rasvasta 2g/100g on tyydyttyneitä ja loput 5g/100g tyydyttymättömiä.

Eli mun käsityksen mukaan ihan on turvallista tavaraa.

400-500g jauhelihaa

2munaa

korppujauhoja

sipulikeittopussi

kermaviilipurkki



Laita sipulikeitto kermaviiliin turpoomaan n.10min. Sekoita jauhelihaan muna, korppujauho ja toi viili-sipulimössö.

oma lihapullaohje:



n. 400 g kunnon vähärasvaista jauhista

1 muna



½-1 silputtu sipuli

joskus tuoretta paprikaa paloina

1 tl suolaa

pippuria ja paprikaa maun mukaan

(1 valkosipulin kynsi)

korppujauhoa n. 1,5 dl



kaikki sekoitetaan hyvin ja pyöritellään palleroiksi,

10-12 min uunipellillä ja siinä se on !

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat