Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

heräsin siihen kun tärisin ihan älyttömästi ja hikoilin aivan sairaasti, siis todella paljon. ihan kuin olisi heitetty ämpärillinen vettä päälle. kesti noin 10min, sitten nukahdin uudestaan kun olo alkoi viiletä. olen raskaana rv 33, vauva ei ole juuri liikkunut tänään. onkohan näillä asioilla jotain yhteyttä toisiinsa?? asiallisia vastauksia jos joku tietää kannattaisiko soittaa lääkärille..

Kommentit (7)

nukuitko selälläsi? Vauva on jo aika iso ja painaa verisuonia, joten selälä ollessa voi tulla tuolla lailla huono olo, mikä menee ohi kun vaihtaa asentoa. Tee tänään luiikelaskentaa siten, että asetut tunniksi kyljelle makuulle ja lasket että vauva liikkuu selkeästi ainakin kuusi kertaa. Mikäli näin ei käy, pidä pari tuntia taukoa ja yritä uudelleen. Jos liikkeet edelleen tavallista vaisumpia, sitten äitipolille ultraan tarkastuttamaan tilanne

Minusta tuntui vaan, että sydän hakkaa ihan tajuttomasti ja kylmä oli kuin olisin ollut horkassa. Olenkin kokonaan unohtanut tämän jutun. Minullakin oli raskaus aika lailla loppuvaiheessa. Mutta ei siitä mitään sitten seurannut. Ja vauva oli ihan kunnossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat