Vierailija

-Miksi monet miehet istuvat aina jalat äärimmilleen levällään. Eivät ne munat siellä niin paljon tilaa vie... Tämä on erityisen ärsyttävää silloin, kun tällainen harallaan istuva mies tälläytyy ruuhkajunassa viereesi ja vie kevyesti kahden naisen tilan.-Miksi miehet laiminlyövät käsien pesua vessassakäynnin jälkeen? Aika öklöä, että pitelevät pippeliä ja heti perään menevät vaikkapa ruokalaan kaivelemaan pullaläjää, käsiä tietenkään välillä edes huuhtaisematta. Entäpä, jos nainen kaivelisi pimppaansa ja tekisi saman?Keksikää lisää!Kommentit (28)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

koska se saa miehet ajattelemaan seksiä. Jalkoväliään räpeltävä mies tuskin saa naisia intoutumaan kyseiseen aktiviteettiin.Erityisen ärsyttävä piirre on muuten se, miten mies ei osaa suhtautua itkevään lapseen: joko täytyy antaa periksi kaikkeen mitä tyttö tahtoo tai sitten kyseessä on " äitihätä" . Normaali lohduttaminen (halaaminen, rauhoittaminen puhumalla) ei onnistu sitten millään.

Ihan totta turiset! Miksi ne kädet on aina housuissa?? Oonkin kysyny monesti mieheltä että " tuntuuko hyvälle?" ;D Ei kuulemma erityisemmin tunnu, miks ne pitää sit olla housuissa. Siihen päälle ku töräyttää parit pierut niin sit on hyvä :DD

Yäk..

Ja täytyy sanoa, että ONNEKSI. Aika ällöttävältä kuulosti.Mitä taas tulee turkkilaisiin miehiin..

Muslimithan ovat tunnettuja siisteydestä ja puhtaudestaan. He nimenomaan pesevät sekä kalunsa että handunsa vessassa käynnin yhteydessä. Enemmän mua ällöttää mennä suomalaisen vääntämiä pizzoja syömään. Erityisesti tämän ketjun luettuani.

Ja tyhjiä keksipaketteja on löytynyt kaapista moneen otteeseen.Sitten likaisia astioita on tosi vaikea saada pantua koneeseen.Aamulla ennen vauvan pyllynpesua on ensin huuhdottava partakarvat altaasta.Vessanpönttö on tietysti aina mies-asennossa... paitsi aamuisin monesti pissii istualtaan ja sitten onkin muovirenkaan alapinta kusiroiskeissa. En ymmärrä miten se on mahdollista.Telkkaria katsotaan käsi munilla (siitähän seuraa kulliset kädet).Isolle hädälle vessaan mennään oikein viihtymään Veikkaajan kanssa.Onhan näitä... mutta vastapallona myös minulla on kaikenlaisia tapoja, jotka varmasti ovat ärsyttäviä ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat