Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tyttö 5 viikkoa ja masussa vääntää ihan hirveästi. D-tipat jätin jo pois viikko sitten mut kummat on parempia disflatyl vai rela-tipat masuvaivoihin? Eli jos olet kokeillut molempia niin kummat parempia?

Kommentit (6)

Eli tuo Rela annetaa vaan kerran päivässä ja Disflatyliä voi antaa 3 kertaa päivässä. Itse suosittelisin että kokeilet eka Disflatyliä, mutta niitä molempia voi käyttää " samanaikaisesti" vai pitäisikö sanoa rinnakkain ?!. Itse olen antanut eri syöttökerroilla... En siis molempia samaan aikaan.


[b]Disflatyl-tippojen käyttötarkoituksia:[/b]

Tipat estävät kaasujen vaahtomaisen kerääntymisen mahaan ja suolistoon hajottamalla pieniä kaasukuplia. Niistä vapautunut kaasu voi sitten imeytyä suolesta ja/tai poistua luonnollisella tavalla.

Disflatyl tippoja käytetään liiallisesta suolistokaasusta aiheutuneisiin vatsavaivoihin, joiden oireita ovat pingottuneisuuden ja täysinäisyyden tunne vatsan alueella. Tipat sopivat myös lapsille ja vauvojen kolmen kuukauden koliikin hoitoon.[b]Maitohappobakteerien käyttötarkoituksia:[/b]

antibioottikuurin aikana suojaamaan suolistoa

muiden lääkekuurien aikana

ummetuksen ehkäisyyn ja hoitoon

ripulin ehkäisyyn ja hoitoon syystä riippumatta

haavaisen paksusuolen hoitoon

divertikuliitin hoitoon

mahahaavaan (helicobacterium pylorin aiheuttamaan)

ruuansulatushäiriöihin

ruoka-allergioiden ehkäisy ja hoito

toistuvien virtsatietulehdusten ehkäisyyn

laktoosi-intoleranssin ehkäisyyn ja hoitoon

leikkausinfektioiden ehkäisyyn

maitoruven (allergisen ihottuman) ehkäisyyn ja hoitoon

astman ehkäisyyn ja hoitoon

kohonneen kolesterolin alentaminen

sydämen ja verisuonten suojaamiseen

maha- ja suolistosyövän tukihoitoon

yleisen vastustuskyvyn lisäämiseen mm. virusinfektioita vastaan

laihduttaminen

syövän täydentävä hoito

multippeli skleroosin eli MS-taudin täydentävä hoito

nivelreuman ja muiden kroonisten tulehdustilojen täydentävä hoito

autistisen tautikirjon täydentävä hoito

masennuksen hoito(Tiedot googlettamalla)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä rela aiheutti vatsavaivoja silloin kun tyttö oli ihan pieni. Liian äkäisiä ilmeisesti olivat.Disflatylit toivat meillä avun masuvaivoihin! Mutta kannattaa olla tarkkana sen ohjeen kanssa kun siellä sanotaan että 2-3 kertaa PÄIVÄSSÄ. Apteekista kysyin ja kaksikin lähdettä sanoi, että ei missään nimessä kolmea kertaa PÄIVÄN aikana vaan 3 kertaa VUOROKAUDESSA. Liian paljon liian pieneen masuun jos antaa 3 kertaa päivässä elikkäs pitäis olla se 8h väliä vähintään. =)Rela-drops on maitohappobakteeria, eli tasapainottaa suolen toimintaa (tuo sinne hyvää bakteerikantaa). Disflatyl ja Cuplaton ovat samanlaisia eli " pilkkovat" ilmakuplia suolistossa, ovat siis lääkkeitä ilmavaivoihin. Tropeissa on eri vaikutusmekanismi. Niitä voi käyttää yhdessä ja erikseen, mutta jätä herkästi pois jos ei näytä apua olevan, sillä molemmat voivat myös aiheuttaa tai pahentaa mahavaivoja joillakin vauvoilla (johtuen esim. Rela-dropsin öljypohjasta, joka samantyyppinen kuin jossain D-vitamiinivalmisteissa).Muistathan että D-vitamiini on ehdottoman tärkeä vauvalle joten sitä ei voi jättää pois muuta kuin siksi ajaksi jos kokeillaan, johtuvatko masuvaivat vitamiinivalmisteesta. Joillekin öljypohjainen valmiste ei sovi, toisille vesipohjainen ei käy (masuoireet aiheuttaa siis D-vitamiinivalmisteen " pohja" , ei itse vitamiini). Kannattaa kokeilla eri valmisteita, kysy apteekista tai neuvolasta neuvoa.

Meillä vauvalle tuli ilmavaivoja lisää rela tipoista. Kun kävimme vyöhyketerapiassa koliikin takia, niin terapeutti suositteli maitohappobakteeri valmisteeksi DDS Junior merkkistä valmistetta, jota saa luontaistuotekaupoista. Meillä se on toiminut, annettaessa kahdesti päivässä Nan-korvikkeen joukossa. Myös Nannia terapeutti suositteli, se on miedompaa kuin tutteli ja lisäksi lämmitys tulee tehdä vesihauteessa ei mikrossa.

Meillä on käytetty tyytyväisenä Rela-tippoja. Aika kalliita ovat (yli 20¿ pikkupullo), mutta toivottavasti on hyötyä! Mikä ajatus on käyttää molempia tippoja? Itse en kovin tarkkaan tiedä Disflatylistä...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat