Seuraa 

Olen itse laittanut esim. linssikeittoon, olisiko jollakulla muita hyviä reseptejä (ostin ison tynnyrillisen niin johonkinhan sitä on käytettävä ;)

Kommentit (4)

Itse olen käyttänyt maapähkinävoita ihan vaan

naudanliha-tomaattikastikkeen seassa. En kyllä

käytä yleensä mitään valmista reseptiä, mutta ihan

hyvää on tullut kun hauduttaa pitkään lihaa, tomaatti-

murskaa,paprikaa,sipulia ja maustaa mielensä mukaan,

ja tietysti sitä maapähkinävoita joukkoon...

Se maapähkinätahna sopii mun mielestä ihanasti kaikkiin wokkiruokiin ja tulisiin tai miedostikin tulisiin itämaistyyppisiin kastikkeisiin. Esim. kanasuikaleita olen paistanut pannulla ja siihen lisäksi vaikka kasviksia ja sitä tahnaa. Vedellä voi löystyttää tai tehdä hapanimelää kastiketta, johon lisää sitä tahnaa. Mun mielestä sopii sekä nuudelien että riisin kanssa. Perunan kanssa en ole kokeillut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat