Vierailija


Olen itse laittanut esim. linssikeittoon, olisiko jollakulla muita hyviä reseptejä (ostin ison tynnyrillisen niin johonkinhan sitä on käytettävä ;)

Kommentit (12)

minä laittaisin kiinalaisiin wok-ruokiin. ihan keittokirjoissakin mainittu moiseen ainesosana. toiseksi tekisin jotain isoja jenkkikeksejä siitä. ja hillo-maapähkinävoileipiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En kuitenkaan voi antaa reseptiä, kun en sitä tiedä. Oli peräisin jostain Afrikan valtiosta, tästä on niin pitkä aika etten muista, joku jassa-kana tai sinne päin. Mutta todella hyvää oli.

Tuorepastaa, juustotäytteisiä ravioleja tms. Sitten kastikkeeseen maapähkinävoita, mieluiten sitä crunchy-versiota, tai sitten erikseen vielä pähkinärouhetta. Pohjaksi kermaa, sitten soijaa tai suolaa ja maun mukaan muita mausteita. On muuten hyvää, lapsetkin tykkää! Idea tuli muistaakseni ravintola Teatterista (Helsingissä), jossa samanlainen pasta oli ammoin listalla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat