Vierailija

Meillä vauva siis ekaa kertaa kuumeessa ja just mittasin niin mittari näytti 39.4. Päivällä käytiin lääkärissä ja korvat oli ok ja keuhkot ja kurkku ok. Lääkäri epäili hampaita ja sanoikin että niitä on tulossa. Kaksi alahammasta on jo tullut aikaisemmin,eli nyt taitaa olla vuorossa isommat hampaat jotka nostaa kuumetta. Mutta siis tähän itse kysymykseen, eli voiko vauvalle juottaa mehua ja mitä mehua voi juottaa?? Onko erikseen jotain vauvoille tarkoitettua mehua?? Vettäkin kyllä juo suht hyvin ja maitoa mut ne taitaa alkaa maistumaan jo puulta ja kuitenkin sen on pakko juoda jotain niin ajattelin et josko sitten mehua mutta mitä??? Osaisiko joku vähän enemän kokeneempi neuvoa tätä tietämätöntä äitiä???

Kommentit (4)

vaikka ois kuume aluks noussu melkeen 39 asteeseen.....Kirjasta: Lapsen Luonnonmukainen Hoito (1990)

Toimittaneet Leeni Peltonen, Marketta Hoogesteger

Luonnon antibioottejaLuonnon antibiooteista kuuluisin lienee AURINGONHATTU. Intiaanien vanhasstaan käyttämää yrttiä on tutkittu paljon, ja sillä on todettu olevan selvästi taudinaiheuttajia heikentävä vaikutus. On viitteitä siitä, että auringonhattu tehoaisi jossain määrissä myös viruksiin eikä vain bakteereihin. Auringonhattu ei heikennä suoliston omaa bakteerikantaa.Auringonhattua voi käyttää kaikenlaisten lievien infektioiden hoidossa. Se sopii tukihoidoksi silloinkin kun käytetään voimakkaampia antibiootteja. Akuutissa tilanteessa infektion iskettyä, auringonhattu-uutetta voi ottaa nesteen kanssa hyvinkin tiheästi, jopa joka tunti.Sen annostus on lapsen iän ja koon mukainen: karkea sääntö on antaa kerralla yksi tippa ikävuotta kohti.Pitempään auringonhattua on syytä käyttää silloin, kun infektiokierre on päässyt syntymäänja se halutaan katkaista. Tällaisessa tapauksessa auringonhattua voi antaa pienellekin lapselle jopa koko talvikauden ajan. Pitkän kuurin aikana lääkettä otetaan korkeintaan kolmesti päivässä.Toinen tehokas luonnon antibiootti on SIPULI. Sen sisältämät haihtuvat öljyt heikentävät taudinaiheuttajia, edistävät verenkiertoa, irrottavat limaa ja avaavat hengitystiet. Sipulimaito, sipuluhunaja tai sipulinpuolikas yöpöydällä ovat vanhoja flunssan hoitokeinoja.kekseliäimmät vanhemmat ovat viritelleet sipulinpaloja ¿virikeleluiksi¿ vauvan koppaan tai amuletin tavoin leikki-ikäisen kaulaan.Vielä tehokkaampi on kaulalle tai rintakehälle laitettu SIPULIKÄÄRE. Sitä varten sipuli silputaan pieniksi palasiksi jotka laitetaan sideharson tai muun ohuen liinan sisään. Kääre kiinnitetään paikoilleen esim. Kaulahuivilla ja sen annetaan vaikuttaa muutaman tunnin ajan.Myös KAALIKÄÄREELLÄ voi hoitaa hengitysteiden infektiota, jopa uhkaavaa tai jo alkanutta KEUHKOPUTKEN TULEHDUSTA. Kaalikääre on helppo toteuttaa silloinkin kun lapsi liikkuu. Kaalinlehti kiinnitetään paidan sisäpuolelle esim. Maalarinteipillä. Kääreen ansiosta limaa irtoaa ja hengitystiet puhdistuvat. Samalla kaalikääre viilentää miellyttävästi ja lievittää kipua esimerkiksi kurkkutulehduksen aikana.

Voit antaa supon, 8kk ikäselle sopii ne pienimmät oliko ne 60mg ja sit ne isommat 125mg. Niit saa antaa 3krt päiväs. Juota paljon, vettä, jos maito ei mee alas, tai sitten esim vadelma tai mustikka/vastaavaa mehuu, mansikkaa ei suositella kuulemma. Käytä suihkussa, virkistää vauvan oloa. Ja älä pue kauheesti vaatetta päälle eikä peittoa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En antaisi mehua noin pienelle, mutta se on vain minun mielipiteeni. Maito ja vesi ovat ihan hyviä nesteitä :-) Toivottavasti vauva paranee pian!

Supon annoin heti kuumeen mittaamisen jälkeen ja poika nyt nukkuu omassa sängyssään,saa nähdä kuinka kauan. (viime yö meni valvoessa) Täytynee se minunkin vissiin alkaa nukkumaan.

On inhottavaa kun tietää et toinen on kipee ja eikä voi enempää tehdä oloa helpottamaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat