Vierailija

Onhan se nähty ennenkin, kun yritetään sulauttaa vähemmistöt valtaväestöön, että siitä ei seuraa mitään hyvää. Jokaisella pitää olla oikeus omaan identiteettiin. Kulttuuri ja uskonto on niin vahva osa sitä, ettei niitä saa kieltää keneltäkään. Ei se ihmekään, jos nuoret rupeavat kapinoimaan, kun juuret yritetään repiä irti!

Kommentit (5)

ja erilainen historia tässä asiassa. Ei voida sanoa että menkööt takaisin, siis takaisin minne? Ranskassa monen polven siirtolaisia, nuoret eivät ole koskaan muuaalla asuneetkaan, eivätkä ehkä heidän vanhempansakaan. Katkeruutta herättää kun ei kuitenkaan samanlaiset mahdollisuudet kuin valtaväestöllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


hauska provo. Mutta sanonpa silti: muuttaisivat sinne juurilleen sitten takaisin.
Sä olet ilmeisemmin taivaallisen tietämätön eri maiden tapahtumista?????Eikä maailman hisrtoriakaan ole varmaan sun vahvimpia puolia??

Ja kun sinä raukka et tiedä mistään yhtään mitää, et osaa kommentoida kun tuolla typerällä lauseella.

Muut maat voivat ottaa oppia siitä, että mitä seuraa kun siirtolaiset tungetaan karmiviin lähiöihin ilman toivoa paremmasta. Työttömyysluvut ovat valtavat, koulut ovat surkeat ja asunnot niin kaameita ettei länsimaissa uskoisi sellaisia olevankaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat