Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kuinka teillä menee rytmit päivisin onko vauvelit pidempään hereillä päivällä kun kaksi tuntia ja kuinka monet unet teillä päivisin nukutaan?? Meillä nukutaan kahdet päikkärit noin 2-3 tuntia kummatkin ja siinä välillä ollaan yksi syötön väli eli kolme tuntia hereillä.

Kommentit (7)

nukkuu yleensä kahdet päikkärit. Yöllä nukkuu n. klo 21-8 heräämättä. Ekat päikkärit on n. klo 10-11 (1 tunti) ja tokat n. klo 13-16 (3 tuntia). Illalla sitten ollaan hereillä n. 5 tuntia. Näin meillä :)

Nukkumaan 21, kaksi syöttöä ja ylös 08.30. Ekat päikkärit ulkona 10.30-12.30 eli pari tuntia ja toiset sisällä 1-3 tunnin päästä edellisestä eli n.15 maita. Nukkuu tällöin vaihtelevasti 1-3tuntia. Illan valvoo sit melkein yöunille, mutta pikkutirsat monesti ottaa seiskan maita.Hyvin samanlaisesti siis kuin muutkin ovat kirjoittaneet!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kakat tuli 7-14 krt/päivä. Kaiken muun ajan nukkui.Parhaan neuvon sain jo ennen synnytystä: terveen lapsen itkuihin/kitinöihin 95 % syynä nälkä/märkä vaippa.Kylläpä tuo myös kasvoi... edelleen mennään +2-käyrien yläpuolellaEli menipä ekat kuukaudet imettäessä ja vaipanvaihdossa;)

Meillä neiti nukkuu päivällä kahdet päiväunet. Ensimmäisille unille menee noin 10 aikaan, oltuaan kokonaista kaks tuntia hereillä :) ja nukkuu ulkona noin 3-4 tuntia. Iltasella nukkuu sitten sisällä 1-2 tuntia, riippuen vähän kuinka pitkät unet aamulla on nukkunut. iltapäivällä ja illalla on hereillä yhteen mittaan molemmilla kerroilla noin 2-3 tuntia. Yön nukkuu heräämättä noin puoli yhdeksästä aamu kahdeksaan kun herätän. Ja ikää neidillä siis on 5 kk.

täyttänyt 4kk.

Aamuisin ei ole hereillä kuin pari tuntia,menee ekoille päikkäreille

kymmenen maissa ja nukkua pussuttaa sitten n.4h,vähintään 3.

Sitten seurustellaan pari kolme tuntia ja mennään parin tunnin noko-

sille.Paitsi jos autolla mennään kylään tms.sit nukkuu automatkat eli

pari pienempää pätkää.

Ennen iltaunia 3-4h hereilläoloa ja yöunet n.klo 22-7.30.Tosin yöt

meillä usein tosi rikkonaisia, eli ei tosiaankaan nuku tuota pätkää

putkeen!Ikävä kyllä...

Meillä 4 kk poika nukkuu kahdet päiväunet, paitsi jos jostain syystä herää erityisen aikaisin niin sitten kolmet. Normaali päivä on kaksien päikkärien päivä, joista ekat 2-3 h ulkona (sisällä ei nuku kuin vajaan tunnin) ja illansuussa (" Emmerdalen kieppeillä" ) 0,5 - 1 h tirsat. Jos on herätty ennen kuutta niin sitten aamukasin - ysin välillä jotku puolen tunnin torkut. Hereillä päiväunien välillä pari - kolme tuntia, ehkä nyt jo lähemmäs kolme tuntia. Pisin valvomispätkä on illalla ennen yöunia, 4-5 tuntia.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat