Vierailija

On jo purrut toisen naapurin koiraa ja isäntää...

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos saisivat sen koiran omistajat puhutteluun ja kiinni.ja jos sitten oikeesti jotain tapahtuu niin on ainakin papaereissa että on ollut koirasta aikaisemmin asiaa. eihän se siinä vaiheessa paljon lohduta jos esim puree lasta pahasti mutta ei ainakaan tartte omistajan kanssa tapella kun kiltti pikku rekku kilahti.

Kaupungin järjestyssäännöt kieltävät koirien juoksuttamisen vapaana mm. asutusalueella. Sitä varten on koirapuistot ja oma aidattu piha.

Sapettaa tollaset idiootit jotka pitää koiriaan vapaana.

Joudut itse maksamaan sakkoja koiranomistajalle. Pidä vaan tiukka linja ja soittele poliisille. Ja muista sanoa SELKEÄSTI koiranomistajalle, että koira pitää pitää kytkettynä ja poliisille on jo ilmoitettu.Tsemppiä!

Kopioi tämä naapurisi postilaatikkoon:

" Koirakuri

Yleisen järjestyksen ja turvallisuuden säilymiseksi «koiran» omistajan tai haltijan on:1) pidettävä koira taajamassa kytkettynä;2) pidettävä huolta siitä, ettei koira pääse kytkemättömänä kuntopolulle tai muulle sen kaltaiselle juoksuradalle eikä lainkaan yleiselle uimarannalle, lasten leikkipaikaksi varatulle alueelle, toriaikana torille taikka yleiseen käyttöön kunnostetulle ladulle tai urheilukentälle, jollei se ole erikseen sallittua; (19.12.2003/1195)3) pidettävä huolta siitä, että «koiran» uloste ei jää ympäristöön hoidetulla alueella taajamassa.Mitä 1 momentin 1 ja 2 kohdassa säädetään, ei koske virantoimituksessa käytettävää valtion omistamaa koiraa, vartiointitehtävässä olevaa vartijan koiraa, palvelutehtävässä olevaa koulutettua pelastuskoiraa, liikuntavammaisen avustajakoiraa eikä näkövammaisen opaskoiraa.Mitä 1 momentin 1 kohdassa säädetään, ei koske suljettua pihaa, koirien harjoituspaikkaa eikä erityisesti osoitettua aidattua jaloittelualuetta. «Koiran» tulee kuitenkin näissäkin paikoissa olla omistajansa tai haltijansa valvonnassa.Mitä 1 momentin 2 kohdassa säädetään, koskee myös kissaa. Mitä 1 momentin 1 ja 2 kohdassa säädetään, koskee myös hevosta sekä soveltuvin osin muuta koti- tai lemmikkieläintä."Sinä et saa eläinsuojelulain mukaisesti pahoinpidellä koiraa ilman hyvää syytä, mutta ilman muuta saat sitä kepillä iskeä, jos se todistettavasti hyökkää sinun tai lapsesi päälle. Mutta millä sen aina todistaa? Siksi ottaisin yhteyttä poliisiin asiassa, jos naapurin meinki ei muutu. Voit laittaa tuohon lappuun mukaan, että aiot olla yhteydessä poliisiin, jos naapurisi ei pidä koiraansa jatkossa kytkettynä tai aidatulla alueella.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat