Seuraa 

Iltaa nimittelijät ja nimettäjät =)Haeskellaanko illan päätteeks (ja ehkä aamun alkajaisiks) nimeä, harvinaista..Nimessä on naisen nimi ja miehen lempinimi/kutsumanimi.

Nimet voivat olla limittäin tai peräkkäin. Sitä kumpi on etummaisena, en vielä paljasta.

esim. Anniksu, Tomppaula tai jutemman

Yksi arvaus per viesti (miel otsikossa) ja rekkarin luvut silkasta mielenkiinnosta perään.Jos etsiessä löytyy joku joka näyttää nimeltä, muttei sitä vielä ole, laita ihmeessä muidenkin ihasteltavaksi ;)

Tsekatkaa myös Stelliksen mukava leikki!!!SimppaMimmiKommentit (27)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä illalla mietiskelin noita nimiä, eikä se ollutkaan niin helppoa..

..taisin innostua niin tuosat uudesta nimestä, etten tehnyt itse tavanomaista visaa edeltävää esityöetsiskelyä.Ja siksipä olenkin iloisesti yllättynyt kahden sivun saaliista! Ja yhdestä toihasta (=uudisnimestä)Laitanpa vinkkilitanian jo nyt em. syistä ja koska olemme lähdössä viettämään sunnuntaipäivää asuntoesittelyissä.*Nimi alkaa naisen nimellä.

*Naisen viimeinen (eli se jälkimmäinen ;) ) tavu on samalla miehen ensimmäinen tavu.

*Ja se mies: " ...lähti katsomaan Ilveksen matsia (matkalla olikin poliisiratsia...)" ;DDDDD

*Koko haettu nimi on ulkomaalainen, jonka huomaa viimeistään viimeisestä, " ylimääräisestä" h-kirjaimesta, jota ilman nimi ei ole kenelläkään nimenäettä aikanen tipu madon nappaa..? =D

Täsmävihjeistyksellä voittoon.. :) Kurpitsat jäi tänä vuonna kaivertamatta, mutta laitetaan linkki korvan taa ensi vuotta varten. Kiitos visasta!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat