Vierailija

voisko enään ärsyttävämpää ja lapsellisempaa ihmista olla?!

Kommentit (21)

Todella epäkohteliasta ikään kuin vain venyttää omaa kerrontaansa ja rakastaa omaa ääntään niin paljon ja luulee, että muutkin oikein hihkuu, että mikähän on seuraava sana!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aikaisemmin mukava ja herttainen tyttö. Tykkää tosiaan huomiosta ja esilläolosta. Ärsytti tänään tosiaan kun tekivät jekun Pertulle. Eli menivät saunaan piiloon, kun Perttu oli päiväkirjahuoneessa.

Tiina sitten oikein kuulusteli vittumaisesti Pertulta, mitä ajatteli kun muita ei ollutkaan missään. Ja se ilme, kun Perttu sanoi, ettei hämmästynyt lainkaan.

Perttu loukkaantui jekusta ja meni nukkumaan. Kyllä muakin harmitti Pertun puolesta. Sitä kun ei talossa oteta niin tosissaan ja naureskellaan sen jutuille.

Perttu ei ehkä ole välkyin, mutta aito ja siksi ymmärrän suosion.

Luulenpa, että Tiina saa äänen ainakin Mikalta, Pertulta ja ehkä Terhiltäkin....

siis voiko enää asiaa hankalammaksi tehdä!!??

ja muutenkin se on koko ajan naama rutussa, nenäkin on sellanen lättäperuna, ettei oo tosikaan.... =D

mutta kiva ja symppis tyttö, en ala haukkuun kun aihetta ei ole. mitä vikaa on siinä jos on prinsessamainen? entä siinä jos valitsee takkinsa huolella?katsokaa mammat omia prinsessojanne ja kauhtuneita takkejanne, tulkaa sitten sanomaan.

Itse pidän Tiinasta, rehellisesti kertoo mikä harmittaa. Suloisesti loukkaantuu kun ei saa leippoa kakkua. Osaa olla miehen palveltavana ja palvottavana eikä turhaan yritä olla yksi jätkistä. Milestäni olisi macho-Mikan kanssa todella herttaine pari.

kun oli se tehtävä että piti olla kiinni toisessa narulla, niin juoksutti Mikaa minkä kerkesi. Piti päästäö meikkaamaan jen. eikä edes kysynyt haluaako mika röökille. Ja sitten kun rikkoivat sääntöjä niin sanoi että pääasia kun mulla on hyvä olla!

Ja sitten se armeija tehtävä, oli naama niin norsun vitulla kun joutui pukemaan intti kamat ja menemään ulos nukkumaan. Eihän " prinsess" voi ulkona nukkua.

Ja voi kun Perttu ei valinnut juuri häntä siihen palkinto juttuun...

ärsyttää mua niin paljon että lopetin bb:n katsomisen! Jaksaa valittaa joka vitun asiasta. Ja ne sen typerät laulut ja imitaatoit on jotain ihan kamalaa! wannabe princes- typy!

Ihmettelen, että oletteko tosiaan aikuisia perheellisiä ihmisiä jotka seuraatte tuota (ja muita vastaavia) ohjelmaa? Sen lisäksi vielä jaksatte jauhaa ja repostella henkilösitä ja tapahtumista muuallakn.

Pitäisiköhän teidän hankkia lisää sisältöä elämään (muualta kuin tv:stä)?

Jekussa muut kuin osoittivat Pertulle, ettet kuulu porukkaan(ei tarkoituksellisesti). Vaivaantunut Perttu kyllä oli tempun jälkeen. Ihan hauska jekku, ei siinä mitään, eikä se ilkeämielistä ollut lainkaan.

Ei hitto, olisinko ollut hiukan kiitollinen jos mulle olis anoppi tai ex-anoppi ostellut noin kalliita lahjoja, siltä se tuli vaan silleen, että " niih, että semmosta.." Ja se Mikan passuuttaminen oli typerää samoin se siivoustarkistus sekä eilinen vaateshow. Ikäisekseen todella typerä ja lapsellinen!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat