Vierailija

voiko niitä käyttää sen sijaan, että tekisi niitä jännittämisliikkeitä ja toistoja? Kun itse on jotenkin laiska tekemään niitä toistoja ja noitten pallojen kans se harjoittaminen tuntus paljon järkevämmältä... Synnytyksestä on noin 2kk ja paikat on ihan ok mut haluis hieman vielä säätää noita paikkoja paremmiks...

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuulilla harjoittelu on tehokkain tapa harjoittaa lantionpohjanlihaksia. Geishakuulat, joita myydään seksi- ym- liikkeissä soveltunevat harjoitteluun. Nämä ovat usein suuremmat kuin varsinaiseen harjoitteluun tarkoitetut kuulat, joita myydään ainakin Instrumentaariumissa.

Noista Smarballsseista olen joskus täällä jotain juttua lukenut.. ilmeisesti tälläkin palstalla on paljon tyytyväisiä käyttäjiä. Eikös ne ole juuri tälläiset ' isommat' , eli hyvät harjoitteluun? Mistä kannattaa tilata?

On toiminut (jo 5 kk) ihan hyvin laittamalla pallot sisään emättimeen jonkunlaisen liikkumisen ajaksi. Itsestään tuntuvat tekevän treenausta lihaksille. Tunnen vain joskus sellaisia lihassupistuksia esim. kävellessä. Nämä kuulat ostin seksikaupasta. Pakkauksen mukaan Smartballs nimiset.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat