Vierailija

Ihmisiähän ei voi luokitella puhtaasti eri luokkiin seksuaalisen suuntautumisensa vuoksi vaan esimerkiksi heterot ovat enemmän tai vähemmän heteroja eivätkä kaikki " yhtä heteroja" harmaata massaa.Jos muodostetaan asteikko nollasta sataan, missä 0 kuvaa umpiheteroa, 50 keskivertoa bi-seksuaalia ja 100 umpihomoseksuaalia, niin minne asettaisitte itsenne? Saa perustella.Itse asetun varmaan jonnekin 30 tienoille, eli heteron ja bi:n välimaastoon. Voin ihastua hyvin naiseenkin, mutta enemmän vaan henkisellä tasolla, eivätkä naiset seksuaalisessa mielessä kiinnosta (tällä hetkellä). Elän parisuhteessa miehen kanssa.Kommentit (20)

Ihastelen kauniita naisia ja saatan " ihastua" johonkin naiseen, pitää häntä viehättävänä ja mielenkiintoisena tyyppinä. En kuitenkaan voisi kuvitella seurustelevani naisen kanssa, enkä harrastavani seksiäkään.

sekä halailua, suutelua, kädestä pitämistä. Minulla on taipumus ihastua persoonaan, ei niinkään sukupuoleen vaikka enemmän tunnen olevani hetero kuin bi-seksuaali.Kuulin muuten jonkin aikaa sitten mielenkiintoisesta teoriasta, jonka mukaan olisi vain bi-seksuaaleja. Eli kaikki ihmiset ovat enemmän tai vähemmän kiinnostuneita myös omasta sukupuolesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

olevan kanssa. Jos vastasitte tähän galluppiin 0, niin ette ole siis koskaan esimerkiksi fantasioineet esim. kimppakivasta jossa esim. puolisonne lisäksi toinen nainen. Ja teitä suorastaan oksettaa kun näette kahden naisen puuhastelevan keskenään pornoleffassa.Asteikolla esim. kaikki 10-20 tienoille itsensä luokittelevat ovat tosielämässä ihan perusheteroja - harmaata massaa, eivät vaan umpitäysiahdasmielisiä-minäenainakaanoletippaakaanbi-heteroja, joille kaikki heteroudesta poikkeaminen on kauheaa.

Nyt eron jälkeen olen yllätyksekseni ihastunut erääseen naiseen, enkä tiedä tarkottaako tämä että olen bi tai lesbo tai ehkä eron jälkeen ihan vain sekaisin? Muut naiset kuin tämä yksi eivät siis kiinnosta. Mutta hänen kanssaan voisin tehdä vaikka mitä!

miksi oletatte että " ääriuskovainen" on umpihetero? Epäilenpä, että uskiksillakin saattaa olla fantasioita.Mä vastasin 1 ja en ole koskaan fantasioinut naisista. Sori vaan, mutta seksuaalisesti en saa mitään kicksejä naisesta. Naisen vartalo on mielestäni löllö ja liian pehmeä, sen sijaan miehen vartalo kostuttaa pöksyt heti. Ryhmäseksistä olen fantasioinut, mutta fantasiassa on aina paljon miehiä ja vain minä naisena :)Lisäksi olen uuspakana, vai luokitellaanko sellainenkin " ääriuskovaiseksi" :D

Pystyn rakastumaan niin naisiin kuin miehiinkin, mutta fyysistä vetoa tunnen enemmän naisiin kun taas miehet kiehtoo minua henkisesti ja nautin heidän kanssaan läheisyydestä ilman itse aktia. Elän kuitenkin heterosuhteessa ja en oikeastaan pidä seksistä miehen kanssa ja miehen sukuelimet kuvottavat minua.

Perusheterot asettuvat asteikolla jonnekin 30 alle, perushomoseksuaalit (tässä tapauksessa lesbot) jonnekin 70 yläpuolelle ja biseksuaalit sinne välimaastoon. Asteikon päät eli 0-5 ja 95-100 ovat äärimmäisen radikaaleja tapauksia (ääriuskovaiset yms.).

Olen nainen ja kahden pojan äiti. Olen ollut vain miesten kanssa, mutta osaan sanoa millainen nainen minua viehättää. En osaa kuvitella koskevani toista naista intiimialueille suullani tai katsovani sinne, mutta kädellä voisin ehkä koskettaa tai olla kosketeltavana. Suuseksistä mitenkään päin en pidä kyllä miehenikään kanssa.

ollut arvostella uskovaisia/heidän seksielämäänsä. Osa ihmisistä vain -ikävä kyllä - ajattelee vieläkin että homous on sairaus ja he joutuvat helvettiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat