Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hyi hitto, kuka oikeesti ostaa tommosia lapsilleen. Mustat kiiltävät pornovaattet päällä ja reisisaaappaat yms. Ovat kuin suoraan Reberbahnilta repästy. En ole suostunut ostamaan Bratznukkeja ennenkään mutta nuo on kyllä kaiken huippu.

Sivut

Kommentit (45)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tää nyt puheen aihe siirtyi siihen että tuollaiset vaatteet pitäisi pukea omille lapsillekkin????

eihän yleensäkkään osteta/ostettu barbeja ennenkään niin että sillä on sellaiset vaatteet päällä mitkä voi omallekkin lapselle pukea???

Katsokaapa tarkemmin Bratzien silmä- ja huulimeikkiä. Tuota sitten varhaisteinit kopioivat ja lähtevät sitten kaupungille aivan uskomattomissa sotamaalauksissa, jotka vetävät jo normaalin iltameikinkin näyttämään laimealta.Miksi nukkien meikinkin pitää olla kuin halvalla huoralla? Barbietkin näyttävät lähteneen moiseen lievemmässä määrin mukaan, mutta Steffit ovat suht tavallisia.

Meillä tytöt leikkivät nyt mummoa ja mammaa... bratzeja ei osteta, eikä barbeja. vauvanuket löytyy ja poneja. isompi tyttö prinsessa- sekä hevoshullu. Ostin yhen prinsessakirjan (disney) ja saa jäädä viimeiseksi. Joka ainoassa tarinassa vaan venataan sitä prinssiä pelastamaan. Ei tuommoista propagandaa nuorille korville.

Kaikkea ei voi saada ja vanhempana minä päätän mitä meille ostetaan ja mitä ei. Olen aina ollut melko kriittinen kuluttaja ja lapset ovat hyväksyneet sen, että jotain lelua ei hankita eikä tulla hankkimaan. Eihän elämässä muutenkaan kukaan aina saa kaikkea mitä haluaa tai toivoo.

meillä on paljon bratzejä, enkä ole koskaan ajatellut ettei ne olisi soveliaita leluja hänelle.

Kaikki hänen ikäiset kaveritkin tykkää niistä kovasti, kukaan ei leiki enää tavan barbeilla.

Nytkin on tytön joululahja toiveissa yksi uusi bratz-nukke!


Aika kultaa muistot.Kyllä oli barbeilla prinsessamekkoja, mutta oli myös superlyhyitä minihameita ja tiukkoja napamallisia toppeja.Ihan samaa " paheksuttavaa" naismallia barbinuketkin ovat edustaneet aina, Brazit ovat vain nykypäivän veriso barbeista.Itse en ainakaan kovasti muotoutunut alistuneeksi hutsu-blondiksi, vaikka niillä minihameisilla barbeilla leikinkin.Tuskin nykypäivän lapsetkaan sen kummemmin Brazeista vaurioituu. Tosin, kasvoista en pidä, liian on sänkykamarikatse tyttösillä.

Olkaapa totuudrenmukaisia!

Parempi kun suhtautuisitte vaan järkevästi eikä pelokkaasti. Kaikilla ihmisillä on fantasioita ja lapsille kehittyy aika aikaisin kyky erottaa satu ja tosi. Bratzit on satua niille. Kyllä älykäs lapsi erottaa ettei noi ole tosielämästä.Ja jos ette itse osta, lapsi vaan kiinnostuu niistä sitä enemmän. Kielletty on kiinnostavaa. Ja tarhan lelupäivään joku tuo tommoinen ja antaa leikkiä sillä.

Samaa mieltä! Kaikkea ei saa ja nää Bratzit on yks esim. niistä mitä ei meidän perheessä saa. Sen päättää vanhemmat, ei mankuvat lapset!Kaikki eivät silloin " aikoinaan" ostaneet Barbejakaan lapsilleen. Olisin halunnut sellaisen, mutta en saanut. Ja silti musta kasvoi varsin normaali aikuinen nainen. Ja monista joilla Barbeja oli, kasvoi myös normaaleja.ollenkaan! en tajua mikä niissä on niin hienoa..?? mammat jotka muuten vastustavat tätä pikku lasten lolita-lookkia ostavat niitä silti lapsilleen!!! kaksinaamaista! meidän tytölle ostetaan vaan barbeja ja tavallisia nukkeja!

Vierailija:

Lainaus:


Ja jos ette itse osta, lapsi vaan kiinnostuu niistä sitä enemmän. Kielletty on kiinnostavaa. Ja tarhan lelupäivään joku tuo tommoinen ja antaa leikkiä sillä.

ne ensimmäiset brtazit vielä menetteli,tavallisilla vaatteilla jne. Minustakin napapaidat,napakorut ym tälläset ei kuuluis lasten leikkeihin,ei ihme et ala-aste ikäiset pukeutuu just tuolleen...

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat