Vierailija

Huomenna on tytön ristiäiset ja sillä on tosi vaaleat ripset. Pitäisiköhän mun vähän laittaa maskaraa niihin? Sellaista ruskeanmustaa, ei mitään kauhean voimakasta. Pitäiskö sen olla jotain vedenkestävää vai käykö ihan tavallinenkin Lumene?

Kommentit (8)

pieni harja, joka sopii myös vauvojen ripsille. Tein saman oman lapseni ristiäisissä. myös kulmia oli pakko nyppiä ja sävyttää...onhan se kamala jos omissa ristiäiskuvissa näyttää albiinolta. Juuri noin, olisivatpa kaikki äidit yhtä valveutuneita kuin me;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tietty sitä haluaa vain parasta lapselle. Onneks kulmat on suht tummat jo luonnostaan ja hiuksiakin on silleen nätisti eli ei ole mikään kalju johon laittais sinitarralla rusetin vaan ihan kunnon kutrit. Ripset vaan on tosi vaaleat. Tuo silmät paremmin esiin kun vähän laittaa ja meikkaa. Harmi kun huomenna ei oo kaupat auki kait, ei pääse ostaan Kaneboa. Pitää muistaa ostaa sit heti kun voi, haluaahan tota esikkoo kuvata muutenkin kun huomenna!

Kai olet huomannut kuitenkin vauvasi ulkoisen olemuksen jo aiemmin? Miksi et ole tehnyt asialle jotain? " Täytyy kysyä äidiltä." Siis haloooo, jätätkö sä noin tärkeän asian jonkun toisen vastuulle?! Taas joku teiniäiti... Huoh! Mitä jos äidilläsi ei ole? Mistä sitten ripsaria hankit? Siinä aamuhässäkässä, on varmaan vähän muutakin puuhaa. Kyllä MINÄ AINAKIN teetätin vauvalle koemeikit ja kaikki jo hyvissä ajoin. Mutta taitaa olla vauvan etu tällekin äidille ihan yks paskan hailee. Säälin sun lastas, tää on kuitenkin sen eka OMA juhla :-(

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat