Vierailija

En haluaisi häntä kuviin ja videoihin, on ruma ja pukeutuu hirveisiin rytkyihin. On kotirouva ja ei välitä ulkonäöstään yhtään. Kotkottaa kovalla äänellä ja " flirttailee" miehille. On mielestään kovinkin seksikäs kun on isorintainen (ja elopainoa muutenkin ja mahaa vielä enemmän) jne.Kauhea ajatella et se kotka pilaa mun häät, jotka muuten olis täydelliset.

Kommentit (5)

miten muka joku yks ihminen voi pilata toisen häät? nykyään on meneillä ajattelu, ettei esim. lapsia kutsuta häihin, jotta eivät varasta showta morsiammelta. Musta aika uskomatonta. Lapsethan vain tuovat iloa ja eloa juhlaan. Pitäisikö kaikkien vain palvoa morsianta. Mun mielestä häät on enemmän sellainen perhejuhla, jonne kaikki perheen jäsenet ovat tervetulleita ja ovat siellä tutustuakseen toisiinsa. Hääpari on toki jonkinlainen keskipiste, mutta ei mikään epäjumala. Sun perhe on sellainen kuin se on hyväksy se. Vai onko sulla niin huono itsetunto, että joku isorintainen nainen voi kävellä sun yli. Sinähän siellä pääpaikalla istut sun miehen kanssa. Veljenvaimolla on vain kulissirooli siellä. Laitat sen istumaan pöytään niin kuin muutkin. Järjestät ohjelmaa, joihin hän osallistuu niin kuin muutkin jne. ettei pääse pätemään. Kyllä se hyvin menee.

minullekin ihan tuttua. tullaan ja pilataan hienot, vaivalla suunnitellut juhlat sitten ihan tyylittömillä vaatteilla, kamalalla kampauksella ja hirvittävällä käytöksellä. Tuo ylipaino on pahapaha. Mielestäni kaikkien pitäisi ymmärtää noudattaa dieettiä ennen juhlia, ellei ole varaa rasvaimuun. Rumuuteen pätee sama, mutta hattu tietenkin naisilla peittää jonkin verran pärstäkerrointa. huhhuh, kohta on itselläkin häät tiedossa ja sama stressi edessä. tsemppiä;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat