Vierailija

Eikä voi luvata olla rehellinen ja luotettava mutta voi kyllä yrittää.

Kommentit (10)

Jos hän nyt vannoisi ikuista uskollisuutta, niin uskoisitko edes? Miksi hänen pitäisi luvata, jos kerran on jo nähty ettei sitä pysty pitämään?

pettää ja sitten jos/kun jää kiinni niin selviää sanomalla että olin jo rehellinen ja kerroin että en ehkä pysty olemaan pettämättä. sinä tiesit sen ja suostuit.

älä suostu. tai vaihda miestä. uskollisiakin hyviä miehiä on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minäkään en ole tuollaisia lupauksia tehnyt miehelleni, vaikka en ole häntä koskaan pettänyt eikä sellaisia ajatuksia ole ollut mielessäkään.

Koskaan ei tiedä tulevaisuutta, mitä tahansa voi tapahtua. On sinisilmäistä antaa ikuisia uskollisuuslupauksia.

mutta toisaalta tuon voi ottaa myös rehellisyytenä. Liian moni antaakin turhia lupauksia.Ehkä mies ei halua luvata " turhia" . Ei se silti tarkoita, että hän jotenkin todennäköisemmin pettäisi kuin ne, jotka lupaavat maan ja taivaan ja vannovat olevansa uskollisia. Teot ovat tärkeämpiä kuin puheet.

Musta miehesi kuulostaa tosi rehelliseltä. Monen mies vannoo uskollisuuttaan silmät loistaen ja pettää kuitenkin joka käänteessä. Itse lupaisin myös noin, että yritän olla kaikenlaista ja kerronpa myös sen, että en ole pettäjä tyyppiä silti. Miehesi kasvanut jo sen verran isoksi, että tietää elämässä tapahtuvan yllättäviä asioita ja tietää ettei elämää voi ennustaa etukäteen. Muuta ei voi tehdä kuin yrittää parhaansa ja senhän hän juuri on sinulle luvannut!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat