Vierailija

aivan ihanan sininen puku jossain laivan kastetilaisuudessa

http://cache.gettyimages.com/comp/56080132.jpg?x=x&dasite=GettyImages&ef...

http://cache.gettyimages.com/comp/56023222.jpg?x=x&dasite=GettyImages&ef...

http://cache.gettyimages.com/comp/56056236.jpg?x=x&dasite=GettyImages&ef...

Melania on ollut menestyvä malli, ei ole missimäisen kaunis, mutta persoonallisen näköinen vinoine silmineen.

Kommentit (23)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Melania on 35-vuotias ja Donald 59, joten ei ikäero ole sen kummallisempi kuin Paavo ja Päivi Lipposen, heillä taitaa olla peräti 27 v ikäeroa.

Melania on viehättävä nainen, nuo vinot silmät tekevät hänestä todella persoonallisen.

Käy säännöllisesti Donaldin kanssa katsomassa mm. koripalloa ja amerikkalaista jalkapalloa. Ehkäpä liitto kestääkin, kun vaimo tekee muutakin kuin käy ostoksilla.

mielesta hanen vaimonsa on erittain erikoislaatuinen ihminen. Ei olisi muuten mennyt enaa kolmatta kertaa naimisiin. Ja haaveilevat jo toisesta lapsesta..

on tosi kiva tyyppi. Tunnen sen henk.koht. Eikä todellakaan joo nirppanokka, ei toodellakaan. III-ki ii-hana tyyli! Voi tuota suloisuuden juhlaa. Ovat varmasti maailman onnellisin pari. Ainakin kaikkien ökyily-smile kuvien perusteella. 7 vuoden kuluttua Tonalti vaihtaa taas uuteen iiki-iihanaan " eksoottiseen" (lue leikeltyyn) kaunottareen. JA sitte taas eiku mennään!

Sininen on myös ihana, ei mikään " suuri iltapuku" , mutta sopii kyllä laivan kastaneelle naiselle ja on todella ihanan mallinen raskaana olevalle naiselle.

Muistan lukeneeni joskus Donaldin haastattelun, jossa hän kertoi tavanneensa Melanian ensimmäistä kertaa 1998 New Yorkin Muotiviikoilla. Donaldin piti tavata joku muu " supermalli" , jonka hänen ystävänsä piti esitellä hänelle. Ystävä oli näyttänyt: tuolla hän on, mutta Donald oli nähnyt supermallin vieressä istuvan Melanian ja sanonut: Unohda tuo nainen, mutta kuka tuo on, joka istuu hänen vieressään? Donaldin ja Melanian seurustelu alkoi silloin, eli olivat kuutisen vuotta yhdessä ennen häitä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat