Vierailija

Aloitin työt viimeviikolla ja arki iski aika rajusti vastaan, illat on ihan liian lyhyitä. Nyt ois tarkoitus hakea tänään koko viikon safkat ja valmistaakin osa valmiiks jos ens viikko sujuis helpommin. Ideoita otan mielelläni vastaan viikon ruokalstaksi.

Kommentit (5)

Ma: jauhelihakeitto + sämpylää

Ti: täysjyväpastaa+kinkkukastiketta+salaatti

ke:uunikalaa+peruna-porkkanamuusia+salaatti

to: makkarakastike+perunat+porkkanaraaste

pe: jotain herkumpaa, en tiedä vielä mitä

siitä lämmität ma, lisäksi kalapuikot tai paistetut sei-palat ja kermaviilikastike. ma iltana voisit tehdä keittopohjan; pilkotut perunat kiehautat melkein kypsäksi lihaliemessä, lisäät sipulia ja keitto juureksia. ti kiehautat puolet keitosta ja laitat paistettua jauhelihaa. ti iltana voisit paistaa tuon jauhelihan valmiiks, ottaa osan keittoon ja osan laittaa makaronilaatikkoon. laatikon vois paistaa valmiiks tulee itsestään uunis.. ke syötte makaronilaatikon. to puolet keittopohjasta makkarakeitoksi. pe lyöt broilerin koivet uuniin, laitat jasminriisiä kattilaan(koska helppo keittää, ei tarvi vahtia. keität kaks osaa vettä yks osa riisiä. kiehautus, levy nollille.)

lisäks salaattia aina..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja illalla täydellä mahalla kun ei enää kiire niin sit valmistelee seuraavan päivän. kasviksia voi kans keittää etukäteen ja sit lämmittää mikros.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat