Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

ELi jos on myymässä asuntoa, nostaako parketti niin paljon asunnon arvoa että se kannattaisi asentaa itse ennen asunnon myyntiä?

Meillä asunto muuten täys rempattu mutta jätettiin muovimatto lattialle, nyt mietityttää että saatasko parempi hinta jso laitettas vielä parketti.

Kommentit (5)

Jos asunnossa olisi valmiina vaikka vasta asennettu tammiparketti, niin enemmän se ärsyttäisi kuin miellyttäisi, kun en siitä yhtään tykkää eikä uutta lattiaa viitsisi kuitenkaan vaihtamaankaan ruveta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse ostin just asunnon, joten kokemus:

Asunnon hintaan sisältyi kolmisauvainen tammiparketti. Haaveilin kuitenkin ns ryssänparketista (keskellä kalanruotoparketii, joka raamitettu ja reunoilla lautaprketti säteittäin seiniä kohti, Romanoff). HInnan kuultuani (n. 125000 mummonmarkkaa) halusinkin yksisauvaisen tammiparketin tai lautaparketin. Silti hinta oli niin kova että oli tyytyminen sinänsä ihan kauniiseen kolmisauvaiseen tammiparkettiin.

työhön nähden tuskin nostaa hintaa tarpeeksi. tietysti jos kokonaan jo rempattu niin sit vähä outo jos 80luvun muovimatto ja muuten pinnat ok. meillä muutakin remontoitavaa oli ostettaessa, mutta en olis maksanu senttiäkään enempää tästä asunnosta vaikka olis ollu lattia kultaa.. aina myös muistettava se pointti ettei se oma maku ole välttämättä toisten mieleen..

parempi ehkä että sanotte välittäjälle että hintaa on vähän tiputettu että ei tehty lattia remppaa niin saa ostaja tehdä mieleisensä.. ette tietenkään tiputa hintaa sanotte vaan niin jos joku narisee lattiasta. tulee hyvä mieli ostajalle tuollaisista valheista, ;)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat