Seuraa 

Kommentit (11)

Meillä oli päällä ihan tavalliset farkut ja Name It:n kauluspaita. Varpaat olivat paljaana. Muutenkin kuvista on varmaankin kaikki siisteys pois, sillä tukka hapsotti ja kuola valui :-). Kerta kaikkiaan kaikki energia meni saada poika pysymään kuvassa edes paikallaan kun piti kävellä pitkin studiota.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vakosamettihousut ja siisti trikoopaita, paljaat jalat. Hyviä kuvia tuli. Vierastan liivipuku-rusetti-yhdistelmiä.

Yleisesti ottaen välttäisin levottomia kuvioita vaatteissa. Ei siis printtejä tai voimakkaita kontrasteja esim. raidoituksessa. Mielestäni myös päähineet vievät liikaa huomiota itse kohteelta.

Jos on taipumusta kuolaamiseen, paidan päällä kannattaa pitää kuolalappua viime hetkeen saakka. :-)

oli pojalla paalla vakosamettihousut, kauluspaita ja vinoruudullinen slipoveri, jalassa kengat. Vaatteet olivat variltaan hiekan ja ruskean yhdistelmaa, vahan vaaleansinista joukossa. Tosi tyytyvainen olin kuviin. Kuvauspaikkana Foto-Galleria, Espoo.

sekä sukat jalassa, tossuja ei suostunut pitämään. Näin jälkeenpäin ajatellen oli liian tummat vaatteet, kun kuvaaja valitsi vielä niihin sointuvan taustan, niin tuli aika tummasävyisiä kuvia. Tytön puna-valkoisen asun kanssa otetuista kuvista tuli parempia.

niin eipä vaaleampia vaatteita oikein ollut tarjollakaan, ja kesävaatteissa olisi tuntunut vähän hassulta viedä. Mutta kuvissa ne olisi varmaan olleet paremman näköiset.

Riihipeikon tai Naavanutun (enmuista kumman) vanhahtava asu. Eli sinisävyinen pusero ja tummansiniset olkainhousut, jossa edessä iso pörröinen nallen pää ja paljaat varpaat :)

Molemmilla oli ihan vaan t-paidat ja farkut ei muuta, ei sukkia eikä kenkiä. Molemmat pojat on syntyneet kesän kynnyksellä jolloin on jo lämmintä, sekin helpotti valintaa. Musta ne arkiasu kuvat on kivempia, on meillä toki juhla-asu kuviakin myös.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat