Vierailija

Kommentit (14)

joo oltiin 2kk sitte turussa ja vika kerta ku mennään.

se poitsuesittelijä ei tajunnu että ei osteta ja siihen vitun esittelyyn meni 4h ja ei saatu mitään.kyllä otti päähän.

eivät usko ku sano että ei kiinnosta!!!ja sitte jankkasivat että mistä se nyt on kiinni ettei voi ostaa,no mistäköhän lapsiperheessä olisi.

Mutta sekin ongelma olisi kuulemma selvinnyt halvalla luotolla,suksikoon vittuun koko holiday clubi mun puolesta,olen todella pettynyt toimintaan:(

me oltiin turussa caribiassa pari kk sitten. Kiva viikonloppu, lapset nautti. varattiin esittelyaika lasten päiväunien ajaksi, kun se aika olisi kuitenkin mennyt vahtiessa kun lapset nukkuu huoneessa. Eli ei ois voitu uida. Esittelijä oli oikein mukava, juteltiin 2 tuntia lapsista, autosta, parisuhteista, perhe-elämästä jne, ihan hyviä keskusteluita käytiin. Sitten lapset rupes heräilemään, niin esittelijälle tuli kiire esitellä oma asiansa, kun ilmoitettiin, et meidän pitää lähtee syömään ja uimaan. Tunti oltiin vielä, eli yhteensä 3h!!!! Lapset söi välipalaks niiden keksit, ja sit ilmoitin (ja kyllä se näkyi päällepäinkin) että PAKKO mennä, muuten hajoo paikat. Ja sit lähdin, mies juoksi 10 minuutin kuluttu perässä altaalle. Ihan kiinnostava esittely myös, mutta ei ole järkeä laskettelukeskuksiin varata kerran vuodessa paikkaa, kun lapset pieniä ja toinen joutuu yksin jäämää lasten kaa mökkiin ja toinen yksin rinteeseen. eikä rahaakaan nyt olisi. Ja ne ulkomaat olis kyl halpoja, mut lennon maksaa niin paljon, et tulevaisuudessakin hyödynnetään mielummin äkkilähtöjä.

hyvä mieli jäi viikonlopusta kun oli niin halpa, eikä me ikinä ois menty kylpylään tavallisella hinnalla :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

saanut esittelyä vastaan loman? meille tulleet tarjoukset tarjoavaa vaan 30 euron lahjakorttia mahdollisuutta voittaa arvonnassa joku loma. Koskaan ei ole tarjottu lomapäiviä esittelyn vastineeksi. Kyllä mekin mentäis esittelyyn jos palkkana olis yöpyminen ja kylpylä! :(

Esittelijä oli aika turhautunu pers aukisen lapsiperheen eessä. Oli krapulassakin, ja ehotti ite, et annetaako olla.

Meille se kävi hyvin..

Yhä vaa tulee silti niitä tarjouksia.

me oltiin katinkullassa. sanottiin heti kättelyssä että vedetään lyhyen kaavan mukaan, ei osteta kuitenkaan.oltiin esittelijälle vähäsanaisia, ehkä jopa tylyjä (jotta viesti ostamattomuudesta menis varmasti perille) ja selvittiin reilussa tunnissa.pieni vaiva tosi edullisesta lomasta.

Eivät meinaa näköjään uskoa ettemme todellakaan aio ostaa lomaosaketta, koska näitä tutustumistajouksia esittelyineen tulee tämän tästä.Parin tunnin esittelyn kärsiminen on minusta pieni hinta edullisesta lomasta ja mahdollisesta lahjasta.

Ja tokalla kerralla ostettiin osake, eikä päivääkään olla kaduttu! Tämä uusi pistejärjestelmä antaa lapsiperheillekin mahdollisuuden reissata, ulkomaita myöten :)Suosittelen!

juu, oltiin isolla porukalla yhtenä talvena... ajateltiin että vaan käydään siellä esittelyssä kun siitä sai ilmaiset liput kylpyläpuolelle, mutta siellä vierähti 2 tuntia!! ja varmaan olisi pitempään mennyt vielä, mutta piti vedota siihen että seurueessamme oli 3 ihan pientä lasta niin piti lähteä jo aikasemmin... jos vielä uudestaan mennään niin ei varmasti esittelyyn mennä vaan ostetaan liput itse sinne kylpylään! oltiin katinkullassa, muuten kiva paikka! =)

on tosi kiva paikka. laskettelurinteet muutaman kilsan päässä. kesällä voi pelata golfia, tiiauspaikka hotellin pihalla ja uimaranta parinsadan metrin päässä.hotellissa jumppaa, kuntosali, kylpylä, lasten leikkipaikka, pieni vaatekauppa ja marketti..muutaman kilsan päässä sotkamon kylä, jossa palveluita ihan mukavasti. ja kesällä pesistä isolla areenalla.tosi varteenotettava paikka lomanvietolle.me oltiin kans tolla 3vrk/99¿. lähtisin uudestaan jos lentoliput olis vähän edullisempia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat