Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tulee aivan älyttömän kalliiksi ostaa noita valmisruokapurkkeja mutta vauveli (?) ei syö muita.Nimim. Äitikö huono ruoanlaittaja?

Kommentit (14)

Näin kävi esim. makaronilaatikon, hernekeiton ja monien pataruokien kanssa. Alussa söi vain lusikallisen tai pari, mutta pikku hiljaa alkoi homma sujua. Keskimäärin viidennellä kerralla maku oli lapselle ok.Varmasti myös ruoan rakenne vaikuttaa!Ja kuten tuossa yllä joku kertoikin, niin lapselle on usein tosi tärkeää, että saa syödä ihan samaa ruokaa kuin isä ja äitikin. Meidänkin tyttö vaikuttaa niin hellyyttävän onnelliselta, kun saa samaa ruokaa muun perheen kanssa.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja niissä on kastiketta tms. runsaasti eli ovat kosteita. Minä olen laittanut lapsille alkuun runsaasti kastiketta perunan lisäksi ja hienontanut lihan- ym. palat tosi pieneksi. Tänään tein makaronilaatikkoa, jota hieman muusasin ja laitoin maitoa sekaan, että on kosteampaa. Ja kyllä kelpaa.

- kuten jo muissakin vastauksissa, arvelen että ruoan riittävän kostea rakenne voisi auttaa. Lisäksi ainakin meillä vuosikas haluaa nykyään ehdottomasti samaa ruokaa kuin äidillä ja isällä. Eli syö erityisen mielellään silloin kun näkee että hänellä on samaa ruokaa kuin aikuisilla. Tämän ikäisillä taitaa olla kova vietti matkia muita ja oppia sillä lailla, sitä voisi käyttää hyväksi tässäkin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat