Vierailija

Olis kiva saada vähän tuntumaa, paljon yleensä ihmiset laittaa rahaa kummilasten lahjoihin. Ja ostatteko myös kummilasten sisarruksille lahjan ja paljon se " saa" maksaa?Itselläni 3 kummilasta ja kaikilla yksi sisarrus. Kummilapsen lahja on n. 20-25 euroa (1-4v. lapset) ja sisarrukselle joku 5-10 euron lahja.Mitäs te muut?

Kommentit (22)

ihmiset ostelee. Meillä kummipoika saa aina jotain 30 lahjaa yhteensä, joten tuntuu mielettömältä panostaa enemmän. Olisin enemmän halunnut tekemistä ja olemista, mutta se ei vanhemmille tunnu sopivan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onneksi heillä vain kaksi lasta.. ; ) Vien muutenkin aina jokasieen lapsiperheeseen " lohtulahjoja" , koska huomannut, että sellaista odotetaan. Koko touhu kyllä ärsyttää suunnattomasti, teksis mieli antaa nekin rahat vaikka Planin kautta kehitysmaan lapsille (meillä on Afrikassakin kyllä yksikummilapsi).

Ajatelkaa miten tyytyväisiä olisivat jos olisivat aina saaneet vain pari kolme lahjaa yhteensä. Koska ei mikään riitä. 50 e nykylapsen lahjaan, jolla on jo kaikkea, on paljon. Anteeksi vaan mielipiteeni.

lapsia (3 kpl) eli ostamme luonnollisesti myös muille lastemme serkuksille lahjat. /yht. serrkuja 7 kpl) Myös meillä lapset saavata lahjat minun 3 siskoltani ja miehen veljeltä. Minusta on ihana keksiä hyviä lahjoja sisarusteni lapsille. Miehen veljen lapsille ostamme aina suomal. kirjoja. Asuvat ulkomailla.

varsinkin kun kummilapsia on paljon. Mutta yhdenkään kohdalla ei ehkä kannata lähteä kovin kalliita lahjoja ostelemaan, koska niitä voi tulla myöhemmin lisää ja sitten on kurja " laskea tasoa" .

Meillä on kolme kummipoikaa, joista yhdellä on veli. Koska tämä ei kuitenkaan ole sukulaisemme, emme osta hänelle lahjaa, pelkästään kummilapselle. Tai ehkä ostamme jotain yhteistä koko perheelle kummilapsen lisäksi, kuten suklaarasian.

Minusta olisi kummina kiva ostaa jotain erityistä, mutta en osaa keksiä mitä se olisi. Onko joku muu alkanut ostaa kummilapsille esim. jotain hopealusikoita tai muuta ei ihan tavallista lapselle annettavaa lahjaa, josta olisi sitten kuitenkin pitkässä juoksussa iloa.

Meillä on mies saanut kummeiltaan aina hopealusikoita, ja nyt niistä on kyllä kovasti hyötyä, vaikka mieheni ei ehkä lapsena ihan ymmärtänytkään, miksi sai aina yhden lusikan kerrallaan lahjaksi :-)

Mitä mieltä tällaisesta?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat