Vierailija

Lehdet ovat mun intohimo... Annan luetut ystäville, mutten kehtaa antaa ihan tolkuttomia pinoja. Roskiin en viitsisi laittaa kertalukemisen jälkeen ja kirppikselle vien harvoi tavaraa, ja lehtiä kertyy sen verran, etten viitsi niitä kirppistä varten säilyttää. Mihin siis lehdet?

Kommentit (7)

lehtiä luettavana, varsinkin terveysasemille tuskin tilataan mitään lehtiä, joten voisivat vastaanottaa ihan mielelläänkin hyväkuntoisia lehtiä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja esim sairaaloiden vuodeosastoilla on niistä kamala pula. Lapseni on joutunut olemaan paljon sairaalassa ja on kyllä tullu luettu samoja lehtiä moneen kertaan. Siellä ne lehdet on tosi vanhoja. Ei ole määrärahoja tilata montaa lehteä.

Jos asutte rivi-/kerrostalossa, niin entäpä jos ehdottaisit taloyhtiöönne " lehtienvaihto-pistettä" ? Johonkin yleiseen tilaan (kerhohuone, pyykkitupa, saunan pukuhuone tms.) voisi hankkia pienen hyllyn (tai mikäli jollain asukkaalla on ylimääräinen hyllykkö josta haluaa päästä eroon, niin tietysti vielä parempi!), jonne asukkaat voisivat tuoda luetut lehtensä, ja ottaa sitten vaihdossa muiden hylkäämät lehdet luettavaksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat