Vierailija

Sen kokoinen löytyis (saatu) vaan olisko järkevämpää ostaa esim.60cm? LA tammikuussa.

Kommentit (10)

Vauva kasvaa niin älytöntä vauhtia ekojen kuukausien aikana. Jos ostat 60-senttisen haalarin ja vauva syntyy tammikuussa, voit todennäköisesti käyttää haalaria vielä maaliskuussakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosin ei Ruskovillan, vaan anopin kutoma, siinä oli villatakki ja potkuhousut. Potkareihin jäi reippaasti tilaa jalkoihin mutta eihän se mitään haitannut vaunuissa makaavalla vauvalla. Marrasvauva käytti tätä samaa pukua vielä seuraavankin talven, eli n. 1v4kk ikään asti, tosin anoppi nosti vyötäröä välillä vähän. Eli en pitäis mitenkään mahdottomana käyttää tuollaista, riippuu kyllä aika paljon puvun mallista ym.

Jos syntyy tammikuussa, niin ostaisin suosiolla max 60-senttisen, sillä ei sitä ehdi käyttää kuitenkaan kuin pari kuukautta. Jos ostaisin ollenkaan.. onhan erilaisia mahdollisuuksia kerrospukeutumiseen ja pieni vauva laitetaan lisäksi paksuihin vällyihin muutenkin.

syntynyt. Eki sitten vuoden päästä oipi 80 cm olla jo hyvä koko.

Ei olisi tarvinnut ollenkaan villapukua, aluksi ei ulkoiltu tietenkään kun vauvan keuhkot ei kestä kovian kylmää ilmaa, ja sitten kevät tulee nopsaa, joten muunlainen kerrospukeutuminen oli käytössä, tyyliin collegetakkia ja housua ylimääräinen kerros.

Niinkuin on menneinä vuosina tullut todistettua. Ostat vaikka joulun jälkeen alesta, jos siltä tuntuu, niin 60 senttisen, mutta en ostais etukäteen.Vauva on kuitenkin toppahaalarissa ja makuupussissa, todennäköisesti vielä lampaantalja allaan, joten kyllä varmaan tarkenee, kun puet kerroksittain vaatetta.

villapuku, joka oli käytössä koko sen kevään eli monta kuukautta. Minusta 70-senttinen on ihan liian iso. Ja villapukua kyllä tarvittiin, asumme pk-seudulla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat