Vierailija

Mitä teitte, miten aikanne vietitte, millaisessa jamassa suhteenne oli? Alkoiko teillä esim. olla jo vähän " tylsää" yhdessä?

Kommentit (3)

Oltiin oltu yhdessä jo 9 vuotta ja arki oli sitä samaa. Juurikaan mitään yhteisiä juttuja ei ollut, molemmat laukkasimme omissa harrastuksissa.



Yksi ilta sitten miehelle sanoin että meillä on kolme vaihtoehtoa:erotaan, mennään naimisiin tai hankitaan vauva, mä en enää jaksa tätä (elettiin niinkuin kiireiset kämppikset jotka nyt vaan sattuu harrastamaan seksiä toistensa kanssa). Mies päätyi vaihtoehtoon C (tota vaihtoehto A:ta tuskin olisi kumpikaan edes tosissaan harkinnut). Vuosi esikoisen syntymän jälkeen mentiin naimisiin ja sitten teimme toisen. Nyt elämä on upeaa miehellä ja mulla on yhteisiä harrastuksia, suhde on lämmennyt ihan eri tavalla. Molemmilla on ollut ilo kokea uusi rakastuminen omaan puolisoonsa. Yhdessä nyt 15 vuotta.

Oltiin nuoria (21-vuotiaita), joten elämä oli sen mukaista: paljon mentiin, oli paljon ystäviä, käytiin paljon ulkona ja muutenkin pidettiin hauskaa - seksielämä oli aktiivista jne. Elämässä oli paljon tekemistä ja paljon aktiviteetteja. Oltiin hyvin tyytyväisiä silloiseen elämäämme, mutta silti lapsen saanti (suunniteltu) ei ottanut koville, vaan yhtälailla nautittiin sitten siitä rauhallisesta perhe-elämästä, eikä koettu, että oltaisiin jotain menetetty vaikka menemiset jäikin - päinvastoin saatiin jotain uskomattoman ihanaa tilalle. :o)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat